REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
131 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dardanel geçen sene iyi prim yapmıştı fakat şirkette bazı huzursuzluklar oldu sanırsam buda piyasalara sızdı bir ara çalkalandı ama şuanda iyi gidiyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim drdnli tavisye ederim ama alınması gereken kağıtları yazmıştım..tabii bunlar benim düşüncelerim..arastırın,mantıklı geliyorsa alın ;) ben Kütahya halk yatırımdayım. online bilgi için filan işin esprisi usak diyorumm ;) artacak diyorumm ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim drdnli tavisye ederim ama alınması gereken kağıtları yazmıştım..tabii bunlar benim düşüncelerim..arastırın,mantıklı geliyorsa alın ;) ben Kütahya halk yatırımdayım. online bilgi için filan işin esprisi usak diyorumm ;) artacak diyorumm ;)
    MELİH bu uşak işine gireceğim fakat sana soru
    uşak uzun vadedemi iş yapar kısa vadedemi?
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cabbari usak şu anda 1.79-1.80 ile kapadı ilk seansı.tavan 1,97ydi ama bugün en yüksek 1,81 gördü..fiyatı düşük para giriş ve çıkışları olduğu zaman anında artar.1-2 gün bekle cumayı bekle derim..artması 2 haftayı bulur ama çok iyi prim yapması beklenmekte.bunu sadece ben demiyorum..yorumlar bunu göstermekte.. yapılacak görüşmeleri var onların sonuçları beklenmekte.. bu arada AYEN 3,40 gördü dediğimde alsaydın iyi prim yapardın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari usak şu anda 1.79-1.80 ile kapadı ilk seansı.tavan 1,97ydi ama bugün en yüksek 1,81 gördü..fiyatı düşük para giriş ve çıkışları olduğu zaman anında artar.1-2 gün bekle cumayı bekle derim..artması 2 haftayı bulur ama çok iyi prim yapması beklenmekte.bunu sadece ben demiyorum..yorumlar bunu göstermekte.. yapılacak görüşmeleri var onların sonuçları beklenmekte.. bu arada AYEN 3,40 gördü dediğimde alsaydın iyi prim yapardın
    sana dedimya ayen %100 prim verse girmem diye bir defa o kağıt benim gözümde mimlendi
    neyse cuma günü şu uşağı bir takibe alayım ben
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw cabbari tavan yaptı bugün usak 2,seansta tavan yaptı6 aylık bilançosunda hareketlenme yapması gerekiyor su sıralar...195in üstüne çıktığı anda tutulamaz belli bir süre.. şu sıralar alınırsa iyi olur..ama ben diyorum die de riske girmeyin arkadaslar..sonra arkamdan laf söylemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw cabbari tavan yaptı bugün usak 2,seansta tavan yaptı6 aylık bilançosunda hareketlenme yapması gerekiyor su sıralar...195in üstüne çıktığı anda tutulamaz belli bir süre.. şu sıralar alınırsa iyi olur..ama ben diyorum die de riske girmeyin arkadaslar..sonra arkamdan laf söylemeyin
    risk diye bakmamak lı
    burası bir paylaşım forumu insanlara yardım etmek ne kadar güzel birşey
    sende bu dogrultuda bilgiler verip insanları aydınlatıyorsun umarım ddiğin kagıt iyi iş yapar
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Frigoyu takip edin derim.Merko gıdada olabilir.Bu kağıtların önü açık bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Frigoyu takip edin derim.Merko gıdada olabilir.Bu kağıtların önü açık bence
    bunların ikiside hiç takip etmediğim kagıtlar hiçte yorumlarını okumadım
    yinede teşekkürler
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol ;) ne yaptınız bakim borsada bugün? düşüşteydi acayip bir sekilde... sönmez pamuk yaptı yine yapacağını memsa ile
    Konu MELİH tarafından (01-08-2007 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri