Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Şerefsiz'in Paçası Tutuştu....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu ülkede tek güvendigim kurum askerdir ne hükümet ne su ne bu asker olmasa ALLAH muhafazaa bizim halimiz ne olurdu diye düşünüyorum onların firenlemesi belki onlardan cekinme ile bukadar ayakta duruyoruz asker k.ıraga girilmeli demese hükümetten maşallah ses seda cıkmayacak ne zaman asker dedi hükümet acıklama yapıyor tezgere gelebilir hala gelebilri diyorlar kardeşim adam acık konuşuyor girmeliyiz ne hala gelebilir diyorsunuz gecirin tezgereyi asker işine baksın yok ya abimiz koruyucumuz abd bişey derse demi ALLAH askere zeval vermesin bu yoneticiler bizi kimlere vermezdi onlar olmazsa hepisi ayrım yapmıyorum hepsi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu Zebari ustad saddamı bile geçti . bu nasıl ülkedir ırak halkı ne içerde kendilerine rahat veriyor nede dışardakilere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaman onlar için daralıyor sonları yakındır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gene çakul taşı edebiyatu yapulıyur yeter artuk bıktık bu zihnıyetten yahuuuuuuuuu

5. 10-07-2007, 17:00

Sebep
    Alttaki mesajda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adı gecen kişi bu ülkenin hala başkanıdır sizin askerlik arkadaşınız değil beğenip beğenmemek herkezin kendi görüşüdür ama hitap şekliniz bu şekilde olmamalıdır! forumda siyasi içerikli mesaj atmak veya konu açmak yasaktır!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri