Rüþtü: Fenerbahçe'yi yeneceðiz...
Yeni sezon hazýrlýklarýna Avusturya kampýnda devam eden Beþiktaþ'ta kaleci Rüþtü Reçber, otelde bir basýn toplantýsý düzenledi. Rüþtü, “Herþey mükemmel gidiyor. Önceliðimiz takým içindeki arkadaþlýðý geliþtirmek ve bunu þimdiden baþardýk.' dedi.
Fenerbahçe'den ayrýlarak Beþiktaþ'a transfer olan Rüþtü Reçber Beþiktaþ formasýyla çýkacaðý ilk resmi maçta Fenerbahçe'yi yeneceklerini ve kendisinin o maçta çok iyi oynayacaðýný belirterek, 3-4 sene daha futbol oynayacaðýný söyledi.
Hem BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hem de Avusturya’da çalýþmalarýn oldukça iyi geçtiðini belirten Rüþtü Reçber, “Önceliðimiz takým içindeki arkadaþlýðý geliþtirmek. Þu an için de bunu baþardýk. Ama ilerleyen zamanla birlikte bu uyum ve sevgi ortamýný daha da geliþtireceðiz. Herþey mükemmel gidiyor. Hocamýz Sayýn Ertuðrul Saðlam ile birlikte çok iyi bir ortam oluþturduk. Buradaki takým arkadaþlarým da beni çok iyi karþýladýlar. Bir kez daha hepsine teþekkür ediyorum'' dedi.
Rüþtü, “Ýlk hedefimiz lig baþlamadan önce Þampiyonlar Ligi elemesinde turu geçmek ve Süper Kupa’yý bir kez daha kazanmak olacak'' diye konuþtu.
Ekip olabilmek için arkadaþlýðýn çok önemli olduðuna dikkat çeken tecrübeli kaleci, “Biz de kaptanýmýz Ýbrahim Üzülmez’in öncülüðünde iyi bir arkadaþlýk ortamý oluþturduk. Yönetimimiz’in, taraftarlarýmýzýn ve büyük Camiamýz’ýn arzuladýðý baþarýlara ulaþacaðýz. Teknik Direktörümüz Sayýn Ertuðrul Saðlam’ý çok eskiden beri tanýyorum; hedefleri olan ve Kulübümüz’ün ne istediðini çok iyi bilen, bunu da bize yüksek seviyede yansýtan çok deðerli bir teknik direktör ile çalýþýyoruz. Onun önderliðinde hedeflerimize sýrasýyla ulaþacaðýmýza inanýyorum'' þeklinde konuþtu. Türk futbolcusu olarak yerli teknik direktörle çalýþma taraftarý olduðunu da belirten Rüþtü, “Çünkü hocanýz yerli olduðunda çok daha rahat diyalog kurabiliyorsunuz'' dedi.
Beþiktaþ dahil diðer büyük takýmlarda da yerli kaleciler olmasýný bir milat olarak deðerlendiren Milli kalecimiz, “Türk futbolu adýna çok sevindirici bir durum. Türk kalecilerin göstereceði baþarýlar Türk futbolcusunun önünü iyice açacaktýr. Benim de amacým burada görevimi tamamladýktan sonra Camiamýz’da kalýcý olabilecek kaleciler býrakmak'' açýklamasýný yaptý.
Beþiktaþ’ýn 100 yýlý aþmýþ büyük bir Camia olduðunun altýný çizen Rüþtü Reçber, “Beþiktaþ bugünlere taraftarýmýzýn büyük desteði ile geldi. Taraftarlarýmýz, Yönetimimiz, Camiamýz ve Takýmýmýz olarak birbirimize destek olmalýyýz. Özellikle taraftarýmýz herkesin bildiði gibi her zaman takýmýn yanýnda oldu. Bundan sonra da hem maddi hem de manevi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini düþünüyorum. Þunu iyi bilsinler ki onlarýn desteði ile sýrtýmýz asla yere gelmeyecektir'' diyerek sözlerini tamamladý.
alýntýdýr

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri