Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 20/01 Türkiyeden Haberler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart PKK operasyonuna soğuk engeli

Tunceli'de, PKK'ya karşı hava destekli ve geniş kapsamlı yürütülen operasyona, olumsuz hava koşulları nedeniyle son verildi.

Bölgede aniden bastıran kar yağışı ve yoğun sisin ardından, Nazimiye ilçesi Dokuz Kayalar bölgesi, Ovacık ilçesi Ahpanos Vadisi, Tunceli merkez Kutu-deresi ile Hozat-Ovacık-Çemişgezek ilçeleri üçgeni ve Aliboğazı bölgesine indirilen komandolar, helikopterlerle operasyon alanlarından alınarak, üslerine geri getirildi.

Tunceli'nin Ahpanos ve Aliboğazı vadilerindeki sığınaklarda gizlenen PKK'lıda bol miktarda C-4 ve A-4 plastik patlayıcının bulunduğu tespit edildi.

Bu nedenle de, kış operasyonlarının örgüt militanları etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceği belirtiliyor.

Askeri yetkililer, önümüzdeki günlerde havaların düzelmesiyle birlikte operasyonların yoğunlaşarak devam edeceğini söyledi.

Alıntı cnnturk.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Üsküdar'da içki içti, 124 YTL ceza geldi

İçkili yerlerin sınırlandırıldığı 'kırmızı sokak' projesiyle gündeme gelen Üsküdar Belediyesi'nin, altı ay önce parkta alkol alan iki kişiye para cezası kestiği ortaya çıktı.

İstanbul Üsküdar'da oturan müzisyen Ahmet Aykul, Paşalimanı parkında içki içtiği gerekçesiyle kendisine 124 YTL para cezası kesildiğini yaklaşık bir ay önce Üsküdar Belediyesi tarafından gönderilen tebligatla öğrendi.

Aykul'a gönderilen yazıda, belediye encümeninin 7 temmuz tarihinde aldığı karar uyarınca, 'umuma açık yerlerde uyulması gereken emir ve yasaklara uymayarak alkol aldığı görüldüğünden 124 YTL para cezası verilmesine oy birliği ile karar verdiği' belirtiliyordu.

Kendisine para cezası kesilen Ahmet Aykul ise, yıllardır oturduğu Üsküdar'da ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaştığını söyledi.

Aykul, "dört arkadaşımla beraber içki içkip, sohbet etmek amacıyla parkta oturduk. Ekipler geldi. 'Burada içki içmek yasaktır' diyerek kimliklerimizi aldılar. Sonra da bu ceza geldi. Biz yıllardır orada otururuz" dedi.

Takside de bağlamadılar

Para cezasını ödeyemediği için belediyeye giderek borcun taksite bağlanmasını istediğini belirten Aykul bu talebinin de kabul görmediğini ifade etti.

İstanbul'daki ilk 'kırmızı sokak' uygulaması olan içkili yerleri sınırlayan düzenleme Üsküdar Belediyesi tarafından yapılmıştı.

İlçe Belediye Meclisi kararıyla Üsküdar'da pek çok alkol ruhsatlı işletmenin bulunduğu yerler alkolün yasak olduğu alana dahil edilmişti.

Ancak kamuoyunda günlerce tartışılan bu karar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından veto edilmişti.

Tartışmalar nasıl başladı?

İçkili bölge tanımı ilk olarak geçtiğimiz temmuz ayında yürürlüğe giren belediye yasasıyla gündeme geldi. Yasa, belediyeye eğlence yerlerini kentin belli yerlerine toplama görevi verdi.

Bir ay sonra da, bu düzenlemenin ne anlama geldiği işyeri açma yönetmeliğiyle daha da netleşti. Yönetmelikte, 'içkili yerlere yaşam alanları dışında ruhsat verilsin' ifadesi yer aldı.

İçkili yerlere yaşam alanları dışında ruhsat verilmesinin istenmesi ve bunun ne şekilde yapılacağı konusunda kafalar karıştı. Bu noktada İçişleri Bakanlığı bir genelge yayımladı.

Genelgede de yasa ve yönetmelikte yer aldığı şekliyle içkili yerlerin yaşam alanları dışında toplanması gerektiği tekrarlandı.

Düzenlemeye göre içkili işyerleri belli bölgelerde toplanacak, polis de asayişi daha kolay sağlayacak. Bu bölgelerin nerelerde olacağına ilişkin kararı ise İl Genel Meclisi ve belediye meclisleri verecek.

İçişleri Bakanlığı genelgesinde, yasa ve yönetmelikten farklı olarak "kazanılmış haklar korunacak" denildi ve nokta işyeri tarifi olmayacağı vurgulandı. İçişleri'ne göre bir kentte birden fazla içkili yer bölgesi de olabilir.

Ancak bu genelge de bir netlik sağlayamaya yetmedi. Belediyeler bu düzenlemenin nasıl uygulanacağını bilmiyor. Çoğu belediye yetkilisine göre düzenleme suistimale açık görünüyor.

Alıntı cnnturk com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OĞLUNUN TRAVESTİ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ANNE ÇILDIRIP EVİ ATEŞE VERDİ!..

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Osmanağa Mahallesi İsmail Ağa Sokak'ta oturan H.B. adlı kadının iki oğlu, akşam saatlerinde eve geldi. H.B.'nin çocukları, Asya takma adlı travesti kardeşleri yüzünden anneleri ile tartıştı ve travesti kardeşlerine saldırdı.

Tartışma sırasında öfkelenen H.B., sinir krizleri geçirerek evdeki koltuğu tutuşturdu. Koltuktan çıkan yangın bir süre sonra büyüdü. Bunun üzerine vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Yangın, Kadıköy İtfaiyesi'ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, binadan çıkarılan H.B. dışarıda öfkeli hareketlerine devam etti. "Oğlumu travesti yaptılar" diyerek bağırıp çağıran yaşlı kadın, kendini yerden yere attı. H.B. ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Travesti genç ise, basın mensuplarının görüntü almaması için battaniyeyle yüzünü örttü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU SAHTECİLİK POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI...

Serik İlçesi’nde ihbar üzerine, piyasaya sahte para sürdüğü iddiasıyla polis tarafından yakalanan ve iç çamaşırında sahte para ele geçirilen M.A. (35), operasyonu genişleten Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınarak, Antalya’ya getirildi.
    Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, tespit edilen sahteciliğin, ilk kez kullanılan yöntemlerden biriyle yapıldığının saptandığı bildirildi.

YÜZDE 50’Sİ KENDİ PARASI
    Antalya Polisi’nin geçen yıl Serik İlçesi’nin yanı sıra il merkezinde de özellikle Sanayi ve Yenikapı mahallerinde piyasaya sahte para sürülmesinin artması üzerine başlattıkları soruşturmada, olaya karışan kişinin eşkalinin, bazı işyerlerinin güvenlik kameraları ve verilen ifadeler sonucu belirlendiği açıklandı.
    Takipteki kişinin gözaltına alındığı, ancak evinde yapılan aramalarda suçu kanıtlayacak sahte para ya da başka bir delile rastlanmadığını bildiren yetkililer, serbest kaldıktan sonra takibi sürdürülen kişinin kullandığı yöntemin, son operasyonla ortaya çıkarıldığını açıkladılar.
    Polis, M.A’nın "şaşkınlık yaratan" yönteminin, kendi gerçek parasının yarısını, ürettiği sahtesiyle birleştirmesi olduğunu tespit etti.
    Operasyonda, M.A’nın kullandığı bir yakınına ait otomobilde, iki yüzünde de farklı seri numaraları bulunan 6 adet 100 YTL, 32 adet 50 YTL, 126 adet 20 YTL ve 3 adet 10 YTL ile bir adet renkli fotokopi ve kağıtları, sahte para yapımında kullanılan güç kaynağı, fırça, boya, kesici aletler, şeffaf bantlar ve plastik gereçler ele geçirildiği belirtildi.

ARAÇTA ÜRETİM
    Polis yetkilileri, gazetecilere yöntemi anlatırken, M.A’nın kendi gerçek parasını, tam ortasından şeridi kalacak şekilde kestiğini, bunu scanerda taradığını, kopyalayarak çoğalttığını ve gerçekle sahte parçaları şeffaf yapıştırıcıyla birleştirdiğini bildirdiler.
    Böylelikle yarısı sahte, yarısı gerçek olarak piyasaya sürülen paraların dışarıdan bakıldığında anlaşılmasının oldukça güçleştiğini kaydeden yetkililer, paralardaki seri numarası ve renk farklılıklarına dikkat edilmesi gerektiğini açıkladılar.
    Zanlının otomobile kurduğu düzenekte ise aracın aküsünden sağladığı elektrikle tarayıcılı fotokopi makinesini çalıştırdığı, park ettiği ıssız yerlerde tüm sahte para imalatını bu araç içerisinde yaptığının tespit edildiği de bildirildi.
    Operasyonda, üzerinde ve aracında ele geçirilen yaklaşık 3 bin YTL’nin, zanlının kullandığı yöntemle yarısının gerçek, yarısının sahte olduğu ortaya çıktı, zanlı M.A’nın beş ay önce aynı suçla hüküm giydiği cezaevinden tahliye edildiği belirlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Söke'de kuş gribi tespit edildi

Aydın'ın Söke İlçesi'nde kuş gribi tespit edildi.

Aydın Tarım İl Müdürü Sadettin Öztürk, Söke İlçesi Serçin Köyü'nde yaşayan İsmail Yavaş'a ait dört tavuğun ölmesi üzerine, bu tavukların kuş gribi şüphesi ile İzmir Bornova Veteriner Araştırma Enstitüsü'ne gönderildiğini ifade ederek, tavukların test sonuçların pozitif çıktığını söyledi.

Öztürk, Serçin köyü ile Serçin köyünün 3.5 kilometre yakınında bulunan Sarıkemer Beldesi'nde itlaf ve dezenfekte çalışmalarına başladıklarını söyledi.

KUŞADASI VE ÇEŞTEPE'DE DE BULUNMUŞTU

Aydın'da daha öncede Kuşadası İlçesi'nde bir güvercinde ve Merkeze bağlı Çeştepe Beldesi'nde bir yaban ördeğinde kuş gribi görülmüş, her iki yerde de itlaf çalışmaları yapılmıştı.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CHP'den eski bakan Ergezen hakkında suç duyurusu

CHP İzmir Milletvekili Yılmaz Kaya, TOBB'un 30 bin YTL'ye mal ettiği konutları, TOKİ'nin depremzedelere 51 bin YTL'ye verdiği ve bu şekilde haksız kazanç elde edildiği iddiasıyla TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile eski Bayındırlık İskan Bakanı, Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kaya, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçede, depremden sonra TOKİ'nin Bingöl merkezinde bin 536 adet konut yapımını davetiye yöntemiyle verdiğini ve bir konutun maliyetinin 38 bin YTL olduğunu belirtti.

Aynı alanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 30 bin YTL'ye ama açık ihale yöntemi ve ilan vermek suretiyle 480 benzer konut yaptırdığına dikkat çekilen dilekçede, şöyle denildi:

“Aynı mahiyetteki konutların maliyet farkı, konut başına 8 bin YTL olup bin 536 konutun maliyetindeyse 12 milyon 288 bin YTL'dir. Ancak TOBB söz konusu 480 konutu TOKİ'ye hibe etmiş, hibe edilen ve 30 bin YTL'ye mal edilen bu konutları TOKİ, 'altyapı maliyeti ve KDV bedeli de eklendi' bahanesiyle depremzedeye 51 bin YTL'ye vermiştir. Kısaca, 30 bin YTL'ye mal edilen konutlardan TOKİ şimdi ilk taksiti Haziran 2006'da olmak üzere 20 yıl vadeyle 51 bin YTL tahsil edecektir.”

TOKİ'nin ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün konutların inşasındaki fazla ödemelerinin, Bingöllü vatandaşların cebinden çıktığı ve bazılarının haksız kazanç elde etmesine neden olduğu öne sürülen dilekçede, devleti zarara uğrattıkları iddiasıyla Bayraktar ve Ergezen hakkında kamu davası açılması talep edildi.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Silifke'de kaçak yollardan Fransa'ya gitmek isteyen 40 kişi yakalandı

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, İtalya'ya kaçak yollarla gitmeye çalışan 4'ü Filistinli 40 kişi yakalandı.

İstihbarat çalışmaları sonucu Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeşilovacık Beldesi sahilinde bir balıkçı barınağına baskın yaptı. Operasyonda, İtalya'ya gitmek istedikleri belirlenen 4'ü Filistinli 40 kişi yakalandı.

Yakalananların, İtalya'ya kaçak yollardan gitmek için henüz ismi belirlenemeyen bir kişiyle 5'er bin dolara anlaştıkları öğrenildi. Yurtdışına kaçak yollarla gitmeye çalışan 40 kişi ve bu amaçla kullanılacak teknenin kaptanı gözaltına alındı.
    Bu arada, yurtdışına çıkmak isteyen zanlıların, hava muhalefeti nedeniyle 2 gündür denize açılamadıkları belirtildi.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Dayakçı bakıcılar' serbest

Malatya Çocuk Yuvası'nda kalan 0-6 yaş grubu çocuklara kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle tutuklu bulunan 4 bakıcıdan 2'sinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Yuvadaki çocuklara kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle tutuklanan N.D. ve F.İ, avukatlarının itirazı üzerine Malatya Asliye Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakıldı.

CEZAEVİNDE 2 BAKICI KALDI

N.D. ve F.İ'nin serbest bırakılması üzerine cezaevinde bakıcılardan Ş.S. ve E.B. kaldı.

Malatya Çocuk Yuvası'nda çocuklara kötü muamelede bulundukları gerekçesiyle 7 bakıcı tutuklanmış, bunlardan 3'ü Kasım 2005'te serbest bırakılmıştı.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fen-edebiyat mezununa öğretmenlik müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Fen-Edebiyat Fakültesi mezunlarına, formasyon derslerini aldıktan sonra öğretmen olabilecekleri müjdesini verdi.

Bu yıl atanacak öğretmen sayısını 16 binden 20 bine çıkardıklarını söyleyen Bakan Çelik, özel okulda okuyan öğrencilere ise 1000 YTL devlet katkısı sağlanacağını bildirdi. Atatürkçülüğü ideoloji haline getirip dogmalaştırmanın sakıncalarına da değinen Çelik, “Atatürkçülük prensipler bütünüdür” dedi.

Türkiye Özel Okullar Birliği'nin ‘AB Vizyonu, Türkiye'de Eğitim ve Özel Okullar’ konulu sempozyum Antalya Sheraton Otel'de başladı. 2 gün sürecek sempozyumun açılışına, Milli Eğitim Bakanı Çelik'in yanı sıra, Dünya Bankası Türkiye Temsilcisi Anderuw Vorkink, MEB Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, Türkiye Özel Okullar Birliği Başkanı Rüstem Eyüboğlu ile çok sayıda bürokrat ve özel okul temsilcisi katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rüstem Eyüboğlu, 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Yasası'nda özel okulları tatmin etmeyen bazı noktalar bulunduğunu belirterek, değişiklik yapılmasını istedi. Sempozyumun açılışını yapan Bakan Çelik, Özel Öğretim Kurumları Yasası çalışmasıyla ilgili bilgi verdi. Söz konusu çalışmada özel okulları teşvik edici çok sayıda düzenleme bulunduğunu kaydeden Çelik, “1965'ten beri hiçbir hükümet, hiçbir bakan özel okullara bu kadar destek olmadı, sempatiyle bakmadı, özel önem atfetmedi. Olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana. Biz burada testere olacağız, bir sana bir bana” dedi.

ÖZEL OKULLAR

625 sayılı yasada özel okullarla ilgili tüm yetkiyi Ankara'dan alıp yerel yönetimlere devrettiklerini söyleyen Bakan Çelik, artık özel okulların açılış ve kapanışlarını valiliklere bıraktıklarını söyledi.

Türkiye'deki özel okulların potansiyelinin 500 bin olmasına karşın 250 bin kapasiteyle çalıştığına dikkat çeken Çelik, “Güzelim binalar muhteşem laboratuvarlar var, ancak potansiyelin yarısı boş ve atıl bekliyor” diye konuştu. Bakan Çelik, özel okullardan hizmet satın alma yoluna gideceklerini de belirterek, “Özel okullarımız da boş kalacağına bu girişimimizi kabul edeceklerdir. Bunun önünü yasal olarak açıyoruz” diye konuştu. Çelik, özel okullarda okutulacak ücretsiz öğrenci potansiyelinin de yüzde 2'den yüzde 3'e çıkaracaklarını bildirerek, “Bunu yüzde 10'a kadar artırabiliriz, ama size kötülük yapmaya niyetimiz yok” diye konuştu.

16 BİN YERİNE 20 BİN ÖĞRETMEN

Bakan Çelik, geçen yıl 20 bin öğretmenin emekli olduğunu, bunların yerine 16 bin öğretmen atanması gerektiğini, ancak emekli olan hizmetlilerin kadrosunu da göz önüne alarak, atanacak öğretmen sayısını 20 bine çıkaracaklarını belirtti. Bakan Çelik, “Emekli olmuş hizmetli yerine öğretmen alacağız. Temizliği hizmet satın alma yoluyla yapacağız” dedi.

Bakan Çelik, 625 sayılı yasa ile özel okulların doğalgaz, su, elektrik faturalarının devlet okullarıyla aynı tarifede olacağı müjdesini de verdi.

EĞİTİM KREDİSİNE TEŞVİK

Hüseyin Çelik, ev araba için bankalardan kredi çeken vatandaşın çocuğunun eğitimi için kredi çekmeyi aklına getirmediğini belirterek, “Vatandaşın çocuğunu özel okula gönderirken kredi kullanmasının önünü açıyoruz. Vatandaşın aldığı eğitim kredisi faizinin yüzde 50'sini devlet olarak üstleniyoruz. Bunu da yasaya koyduk. Bu teşvik getirecek, vatandaş çocuğunun eğitimi için kredi alırsa faizinin yüzde 50'sini üstleneceğiz. Bu müjdeyi de buradan veriyorum” dedi.

1000 YTL DESTEK

Özel okullara devam eden öğrenciye parasal destek vereceklerini de belirten Bakan Çelik,“Özel okula devam eden öğrencilere 1000 YTL düzeyinde devlet katkısı sağlanmasını yasaya koyuyoruz. Her yıl kaç öğrencimize yardım yapılacağını, Maliye Bakanlığı, Bakanlar Kurulu karar verecek” diye konuştu.

FEN- EDEBİYAT MEZUNLARINA MÜJDE

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türkiye'de 74 üniversitede 94 fen- edebiyat fakültesi bulunduğunu belirterek, fen- edebiyat fakültelilere formasyonla öğretmenlik yolu açılacağını bildirdi. Bakan Çelik, “Fen- edebiyat fakültesi ya da eğitim fakültesi mezunu, kimin performansı iyiyse, aradığımız kriterlere kim yakınsa o öğretmen olsun. Fen- edebiyat mezunlarına formasyon verilmesi için talimat verdim. İnşallah bu yıl bu sorunu çözeceğiz. Öncelikle özel okullarda öğretmenlik yapan, ama öğretmen olarak atanamayanlara yönelik yaz aylarında geniş kapsamlı formasyon kursu düzenleyeceğiz, bunun da müjdesini vereyim” dedi.

Bakan Çelik, okulları değerlendirirken öz- üvey ayrımı yapılmasına karşı çıktıklarını vurgulayarak, “Özel okullara şaşı bakma zihniyetini, 1945 yılından kalmış çağdışı bir zihniyet olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.
    Bakan Çelik imam hatiplerle ilgili çok sık eleştiri aldığını da belirterek, “Ben 3 yıldır tek bir imam hatip lisesi açılışına gitmedim. Çünkü hiç imam hatip lisesi açılmadı” deyince, salonda gülüşmeler oldu. Çelik, anadolu imam hatip liselerine önem verdiğini, çünkü diğer anadolu liselerinde olduğu gibi burada da yabancı dil ağırlıklı eğitim verildiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanı, çıkardığı yasaların at gözlüğü ile değerlendirilerek, amacının dışında yanlış yorumlandığını söyleyerek, “Pes doğrusu, ne diyebilirim. Benim niyetimi okuyorlarmış. Çok yakında benim rüyalarımı da okumaya başlayacaklar” diye konuştu.

Eğitimle ilgili meselelere ideolojik değil, pedagojik bakılması gerektiğini belirten Bakan Çelik, üniversitelerin akademik öngörü ile değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, “İdeolojik yaklaşım gençlerimizi, ülkeyi perişan eder. Farklı dünya görüşümüz, siyasi düşüncelerimiz olabilir, ancak ortak paydalarda buluşabiliriz. Bu payda da akıl ve bilimdir” dedi.

“ATATÜRKÇÜLÜK PRENSİPLER BÜTÜNÜDÜR”

1995 yılında yazdığı bir makalede Türkiye'nin dünyadaki aydınlanma sürecini ıskalamasının sebebi olarak aydın kesimin devlet memuru olmasını gösterdiğini hatırlatan Çelik, “Devlet memurunudan kolay kolay aydın olmaz demiştim, bugün de aynı şeyi söylüyorum. Ben bunu söyledim diye bir arkadaşımız çıktı, ‘Bizim ideolojimiz Atatürkçülüktür’ dedi. Eğer, Atatürkçülüğü ideoloji haline getirip dogmalaştırırsak yazık ederiz. Atatürkçülük prensipler bütünüdür. Ve Atatürk ‘Ben size akıl ve bilimden başka miras bırakmadım, dogma bırakmadım’ der. Eğer akla ve bilime dayanırsak geleceğimiz parlak olur” diye konuştu.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Balıkesir Vali Yardımcısı'nın makam aracı çalındı

Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan'ın resmi plakalı makam otomobilinin çalındığı bildirildi.

Balıkesir Valiliği'ne ait 10 EP 002 plakalı makam aracının şoförü H.Y, dün gece mesai bitiminde Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan'ı konutuna götürdükten sonra, otomobili Mirzabey Mahallesi'ndeki evinin önüne park etti.

Sabah kalktığında, makam aracının yerinde olmadığını gören H.Y, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne aracın çalındığını bildirdi.

H.Y, “Hava soğuktu, rahatsız olduğum için eve otomobille gittim. İlk kez böyle bir şey yaptım ve başıma böyle bir olay geldi” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Masası ekipleri, Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan'ın resmi plakalı makam aracının bulunması için çalışmalara başladı.

Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri