Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaşlar var ise paylaşalım.saygılar.
Teşekkur: 0
Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaşlar var ise paylaşalım.saygılar.
astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarını izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayın frekansında siyal alamıyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardım ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lık ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayınları izliyorum lnb bozuk ise degiştirecem yer istsnbul topkapı TEŞEKKÜRLER
skystar-2 kartım var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayınları seyrediyorum acaba 12722 frekansı uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansından dolayımı,INVERTO
0.2 DB HD LNB aldım montajını yaptım ancak yayını alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
valla benim çanak 120 cm ama banada gelmiyor...hoş bende HD ekipmanı yok...eğer o frekans HD frekansı ise zaten baNA yayın gelmez..dolayısıyla bi yorum yapmam zor....belki çanak çapları yetmiyor olabilir yada dediğin gibi lnb ayarında sıkıntı vardır...selametle
teşekkürler kardeş
arkadaşım astra uydusu 19.2 derecede hotbirrin solunda kalıyor canagı biraz sola dogru döndüreceksiniz ben % 98 sinyal ile 472 kanal alıyorum saygılarımla
teşekürler paylaşımın için
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri