Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Astra 1L yayına başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaşlar var ise paylaşalım.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarını izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayın frekansında siyal alamıyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardım ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lık ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayınları izliyorum lnb bozuk ise degiştirecem yer istsnbul topkapı TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kerem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarını izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayın frekansında siyal alamıyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardım ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lık ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayınları izliyorum lnb bozuk ise degiştirecem yer istsnbul topkapı TEŞEKKÜRLER
    cihazın HD uyumlu değil ise yayını alamazsın...skystar ile seyredebilirsin ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nihatikier Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaşlar var ise paylaşalım.saygılar.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu linkte en güncel frekans listesini ve tafsilatını bulabilirsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skystar-2 kartım var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayınları seyrediyorum acaba 12722 frekansı uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansından dolayımı,INVERTO
    0.2 DB HD LNB aldım montajını yaptım ancak yayını alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kerem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    skystar-2 kartım var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayınları seyrediyorum acaba 12722 frekansı uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansından dolayımı,INVERTO
    0.2 DB HD LNB aldım montajını yaptım ancak yayını alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    valla benim çanak 120 cm ama banada gelmiyor...hoş bende HD ekipmanı yok...eğer o frekans HD frekansı ise zaten baNA yayın gelmez..dolayısıyla bi yorum yapmam zor....belki çanak çapları yetmiyor olabilir yada dediğin gibi lnb ayarında sıkıntı vardır...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım astra uydusu 19.2 derecede hotbirrin solunda kalıyor canagı biraz sola dogru döndüreceksiniz ben % 98 sinyal ile 472 kanal alıyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler paylaşımın için

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri