Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Astra 1L yayına başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

170 mega gaziantepten ızleyen varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hatay-antakya dan ızlenırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar uydu seçme listesinde Astra 1 L diye uydu yok.Uydu listesinde yazılımlamı ilave olacak bu uydu ayrıca onada lmb takacakmıyız.Ben şu an 1 çanakla Hirdbirt-sirüs ve astra 19 uydusunu izliyorum.Bu uyduyu nasıl bulurum detaylı anlatırsanız sevinirim.Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pasa1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar uydu seçme listesinde Astra 1 L diye uydu yok.Uydu listesinde yazılımlamı ilave olacak bu uydu ayrıca onada lmb takacakmıyız.Ben şu an 1 çanakla Hirdbirt-sirüs ve astra 19 uydusunu izliyorum.Bu uyduyu nasıl bulurum detaylı anlatırsanız sevinirim.Kolay gelsin
    sevgili arkadasım zaten bir L uydusuda 19 astranın içinde başka canak anten dakmana gerek yok 19 astraya yeni gelen frakanslar bir L uydusuna ayit
    Astra 1E/1F/1G/1H/1KR/1L @ 19.2° East

bunlar hepsi tek uydu saygılarımla

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @draculu45

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolasın draculu45 kardeş kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben bu uyduyu ayvalık tan izleyebilirmiyim.astra uydusunu izleme imkanım varmı 90 cm çanak parabol.
    Konu rewal tarafından (05-09-2007 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarını izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayın frekansında siyal alamıyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardım ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lık ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayınları izliyorum lnb bozuk ise degiştirecem yer istsnbul topkapı TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı emu1980 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    170 mega gaziantepten ızleyen varmı acaba
    en az 280 cm. çok kaliteli offset çanak ve oldukça kaliteli bi lnb ile izlenebilir...ancak çok maliyetli olur söyliyim..tabiiki garantili bişey söyleyemem...hiç görüntü alamayabilirsinizde....çanak neresinden baksanız 750 $ tutar....bence değmez...uğraşmayın
    Konu bulletfromhell tarafından (09-09-2007 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mhaluksen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki arkadaşım bu 3 uydu hangileri;muhtemelen astra da var. Ben bunu ayarlayamadım. Hortbirde göre bu uydu ne tarafında batısında doğusunda? Ve uydu kaç derecede ? astra kaç 19- 23,5 mu.Yardımcı olursan sevinirim? 120 cm lik anten var sadece hodbirdi seyrediyorum.
    yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim.
    astra 1X bizim konumuz...yani 19,2 E meridyeninde olan...astra 2X olan 23,5 E meridyenindedir ve bence işe yaramaz bi uydudur..genelde arap kanalları ve işe yaramaz kanallar var...ne işe yarar neyle alınır bilmiyorum...esas astra astra 1X tir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rewal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş ben bu uyduyu ayvalık tan izleyebilirmiyim.astra uydusunu izleme imkanım varmı 90 cm çanak parabol.
    izlersin hemde sorunsuz bende manisadan 65cm antenle 285 kanal izliyorum

Astra 1E/1F/1G/1H/1KR/1L @ 19.2° East

bunların içinden ceken kanallar tümü var

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri