Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arasý

Konu: Astra 1L yayýna baþladý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaþlar var ise paylaþalým.saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarýný izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayýn frekansýnda siyal alamýyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardým ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lýk ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayýnlarý izliyorum lnb bozuk ise degiþtirecem yer istsnbul topkapý TEÞEKKÜRLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kerem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarýný izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayýn frekansýnda siyal alamýyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardým ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lýk ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayýnlarý izliyorum lnb bozuk ise degiþtirecem yer istsnbul topkapý TEÞEKKÜRLER
    cihazýn HD uyumlu deðil ise yayýný alamazsýn...skystar ile seyredebilirsin ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nihatikier Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaþlar var ise paylaþalým.saygýlar.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bu linkte en güncel frekans listesini ve tafsilatýný bulabilirsin....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

skystar-2 kartým var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayýnlarý seyrediyorum acaba 12722 frekansý uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansýndan dolayýmý,INVERTO
    0.2 DB HD LNB aldým montajýný yaptým ancak yayýný alamýyorum yardýmcý olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kerem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    skystar-2 kartým var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayýnlarý seyrediyorum acaba 12722 frekansý uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansýndan dolayýmý,INVERTO
    0.2 DB HD LNB aldým montajýný yaptým ancak yayýný alamýyorum yardýmcý olursanýz sevinirim
    valla benim çanak 120 cm ama banada gelmiyor...hoþ bende HD ekipmaný yok...eðer o frekans HD frekansý ise zaten baNA yayýn gelmez..dolayýsýyla bi yorum yapmam zor....belki çanak çaplarý yetmiyor olabilir yada dediðin gibi lnb ayarýnda sýkýntý vardýr...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým astra uydusu 19.2 derecede hotbirrin solunda kalýyor canagý biraz sola dogru döndüreceksiniz ben % 98 sinyal ile 472 kanal alýyorum saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler paylaþýmýn için

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri