Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaþlar var ise paylaþalým.saygýlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu uydunun TP listesi elinde mevcut arkadaþlar var ise paylaþalým.saygýlar.
astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarýný izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayýn frekansýnda siyal alamýyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardým ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lýk ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayýnlarý izliyorum lnb bozuk ise degiþtirecem yer istsnbul topkapý TEÞEKKÜRLER
skystar-2 kartým var eutelsat ve hispasata bulunan hd yayýnlarý seyrediyorum acaba 12722 frekansý uydudan gelmiyormu yoksa lnb frekansýndan dolayýmý,INVERTO
0.2 DB HD LNB aldým montajýný yaptým ancak yayýný alamýyorum yardýmcý olursanýz sevinirim
valla benim çanak 120 cm ama banada gelmiyor...hoþ bende HD ekipmaný yok...eðer o frekans HD frekansý ise zaten baNA yayýn gelmez..dolayýsýyla bi yorum yapmam zor....belki çanak çaplarý yetmiyor olabilir yada dediðin gibi lnb ayarýnda sýkýntý vardýr...selametle
teþekkürler kardeþ
arkadaþým astra uydusu 19.2 derecede hotbirrin solunda kalýyor canagý biraz sola dogru döndüreceksiniz ben % 98 sinyal ile 472 kanal alýyorum saygýlarýmla
teþekürler paylaþýmýn için
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri