Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 12/07/2007 Türkiye'de Neler oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim memleket alanya sondan 3. olmuş
    inşallah en kısa sürede il olurda rahatlarız
    selametle
    yaw ağa alanya'ya itirazımız yok...büyük ekonomik potansiyeli var,turizm merkezi vs...ama ne akla hizmet bazı abuk subuk yerleride il yapıyolar...amaç ne???ucuz oy potansiyeli.....bilen varsa bana bi zahmet söylesin;yeni olacakları koy bi kenara,bingöl,bitlis,şırnak,tunceli,batman..bunların hepsinin toplamının acaba kaç tane özelliği il olmak için yeterli???saçmalığın dik alası...ucuz siyaset soytarılıkları bunlar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw ağa alanya'ya itirazımız yok...büyük ekonomik potansiyeli var,turizm merkezi vs...ama ne akla hizmet bazı abuk subuk yerleride il yapıyolar...amaç ne???ucuz oy potansiyeli.....bilen varsa bana bi zahmet söylesin;yeni olacakları koy bi kenara,bingöl,bitlis,şırnak,tunceli,batman..bunların hepsinin toplamının acaba kaç tane özelliği il olmak için yeterli???saçmalığın dik alası...ucuz siyaset soytarılıkları bunlar......
    batmanı gördünüzmü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    batmanı gördünüzmü
    yok usta görmedim..ama nüfusunun çok az olduğunu biliyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri