Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Harita Dediğin Böyle Olur....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglık inşallah olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel olmuş , eline sağlık inşallah o günleri de görürüz.
    Saygılar,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırakın dünya TÜRK olsun harita işte böyle çizilir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

namık kemal ne demiş hayal ile yaşayanı s... neyse güzel hayal kurtlar vadisi gibi olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    namık kemal ne demiş hayal ile yaşayanı s... neyse güzel hayal kurtlar vadisi gibi olmus
    sen ne demek istiyorsun bu sözle...bu hayal değil olan bişe daha fazlasını senelerce yönettik buna yine mukabiriz...hade canım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu bir zamanların gerçeği Belkide geleceğinde gerçeği inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sadece namık kemalın gercekcilik üzerine söyledigi sözlerını dile getırmek istedım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sadece namık kemalın gercekcilik üzerine söyledigi sözlerını dile getırmek istedım
    anlaşıldı usta sende namık kemal hastalığı var çok seviyosun belli biz inandık bu vatan için canızı seve seve vermeye hazırız bizim bir karış toprağımızı bile kimseye vermeye niyetimiz yok bu vatan kutsaldır ben bildiğim tek bir şey var buğün noto zirvesinde bile türkiyenin haritasını bölünmüş bir şekilde duvarlara asmaları yunanistanda okul kitaplarında bile türkiyeyi parçalanmış göstermelerine karşı ben bu yukarıdaki haritayı savunurum namık kemalın ne dediği beni ilgilendirmiyo beni vatanım yüce önder ATATürk ün vatan bölünmezdir sözü beni ilgilendiriri saygılarımla
    Konu laykın27 tarafından (02-08-2007 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell eline sağlık allah razı olsun.şanlı mazimizi hatırlattın.yakışan geleceğimizin de yolunu gösterdin YÜCE ALLAH BU MİLLET'E ZEVAL VERMESİN VE YÜCELTSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş önce edepli ol.namık kemal e ait olmayan bu müstehcen lakırdıyıda ona mal etme.sen hiç buraya kürdistan haritası yayınlandığında bu şekilde bir topik açtığın veya tepki koyduğun oldumu.türksen türk gibi konuş,türk gibi düşün.mazini bil kanına bak haritaların anlamını o zaman yorumla.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri