ellerine saglık inşallah olur...
Teşekkur: 0
ellerine saglık inşallah olur...
Çok güzel olmuş , eline sağlık inşallah o günleri de görürüz.
Saygılar,
bırakın dünya TÜRK olsun harita işte böyle çizilir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
namık kemal ne demiş hayal ile yaşayanı s... neyse güzel hayal kurtlar vadisi gibi olmus
Bu bir zamanların gerçeği Belkide geleceğinde gerçeği inşallah
ben sadece namık kemalın gercekcilik üzerine söyledigi sözlerını dile getırmek istedım
anlaşıldı usta sende namık kemal hastalığı var çok seviyosun belli biz inandık bu vatan için canızı seve seve vermeye hazırız bizim bir karış toprağımızı bile kimseye vermeye niyetimiz yok bu vatan kutsaldır ben bildiğim tek bir şey var buğün noto zirvesinde bile türkiyenin haritasını bölünmüş bir şekilde duvarlara asmaları yunanistanda okul kitaplarında bile türkiyeyi parçalanmış göstermelerine karşı ben bu yukarıdaki haritayı savunurum namık kemalın ne dediği beni ilgilendirmiyo beni vatanım yüce önder ATATürk ün vatan bölünmezdir sözü beni ilgilendiriri saygılarımla
Konu laykın27 tarafından (02-08-2007 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
bulletfromhell eline sağlık allah razı olsun.şanlı mazimizi hatırlattın.yakışan geleceğimizin de yolunu gösterdin YÜCE ALLAH BU MİLLET'E ZEVAL VERMESİN VE YÜCELTSİN
arkadaş önce edepli ol.namık kemal e ait olmayan bu müstehcen lakırdıyıda ona mal etme.sen hiç buraya kürdistan haritası yayınlandığında bu şekilde bir topik açtığın veya tepki koyduğun oldumu.türksen türk gibi konuş,türk gibi düşün.mazini bil kanına bak haritaların anlamını o zaman yorumla.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri