REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kaon-team_ Tps Au_ Polsat Ok_ Eurosport Ok_ D+ok _sİrus Ok_5.8.176 Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital-06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ora 5010 dcı 12 01 a5 hv li streams yazılımı yuklu yukarıdaki yazılımı yukledim no av 219 da yukjledim aynı sorun devam
    yukardada belirttildiği gibi 12.01.A5 lerde no av hatası için ilk önce kaon orjinal yazılımını atın ve ardından kuru kafa ve son olarak güncel yazılımı atın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım stream menulu mü yoksa bildiğimiz kaoınun kendi menusu mu turkçe dil desteği mevcuttmu ona göre yüklemeyi düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 13.42.65 lere verilecekmi yazılım bilgisi olan arkadas varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bonjour à tous,

Est-ce le modèle stream system ?

Merci d'avance,
    Tchico

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sağol kanallar silindi yedeklemiştim yükledim tps açmıyor ama gösteren kanallar devam menü çok hoş ama türkçe deyil ben bu menüde takılacam biraz değişeni yok yanlız *** sayfasına girmiyor sorunsuz güzel bence herkez denesin derim 12 01 a5 çalışıyor ama degişen yok sadece siriusta bazı kanalları açıyor bu menünün ismini yazarsan sevinirim
    değişen nasıl bi şey yok arkadaşım test diyorum sorunları olacaktır diyorum *** editlemiyoruz yazılıma ana hatlatıyla oynuyoruz tek bir harf değişimi bile bir sürü hataya yol açıyor *** menü girişi sarı +menü *** menüsüne reset unutmayın birde channel locked on olacak tps yi açamayan arkadaşlar bunları göz önüne alsın yazılımlarda bir sorun yok şu an tam 1 gecedir sürekli açık 2 cihaz aynı zamanda turner paketi kendi rsa ve *** düzeniyle fixlendi polsat paketinden değil ayrı çalışıyor cı menüsüne gelince biraz zor ama imkansız değil tr dildeki testlerde şuan tam anlamıyıla türkçe elde edilemedi ama %50 oranında tr oluyor dil çalışmalar devam ediyor sürekli onloine olamıyorum bu aralar kimse kusura bakmasın...yazılımı radiac toolsla açın bi bakın anlayan arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya 13.42.65 lere niye üvey evlat muamelesi yapılıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS 'nin açılması için saat ayarının GMT + 0.00 olarak ayarlanması gerekiyor,aksi halde auto yapmıyor.Tabi birde france5 kanalında biraz beklemek lazım,dünden beri kullanıyorum TPS multiler dahil açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım 12.01.A5 Cihaza yükledim TPS+ABSAT ok.

Yükleyecek yeni arkadaşlara belki yardımı olur diye prosedürü açıklayayım;
    1- Kanal editörle kanal listesini yedekledim;
    2- Kurukafa yazılımını attım;
    3- Yükleme programı ile Engineer modda yazılımı yükledim;
    4- Yedeklediğim kanal listesini cihaza tekrar yükledim;
    5- Setup bölümünde Disecq ayarlarını yaptım;
    6- Menüde kanal kilidini açık hale getirdim.

Kanallar OK. Şifre 0000 olarak 4 haneliye döndü ve kilitli favori1 bölümü açık hale geldi.

Menü özelliği stream e benzemekle birlikte daha kullanışlı.

Yazılıma emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.03.a5 gene yok yazılım işe yaramamaya başlayınca bize de gelir herhalde. herzamanki gibi

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri