bu yazılım stream menulu mü yoksa bildiğimiz kaoınun kendi menusu mu turkçe dil desteği mevcuttmu ona göre yüklemeyi düşünüyorum
arkadaşlar 13.42.65 lere verilecekmi yazılım bilgisi olan arkadas varmı?
Bonjour à tous,
Est-ce le modèle stream system ?
Merci d'avance,
Tchico
sağol usta
değişen nasıl bi şey yok arkadaşım test diyorum sorunları olacaktır diyorum *** editlemiyoruz yazılıma ana hatlatıyla oynuyoruz tek bir harf değişimi bile bir sürü hataya yol açıyor *** menü girişi sarı +menü *** menüsüne reset unutmayın birde channel locked on olacak tps yi açamayan arkadaşlar bunları göz önüne alsın yazılımlarda bir sorun yok şu an tam 1 gecedir sürekli açık 2 cihaz aynı zamanda turner paketi kendi rsa ve *** düzeniyle fixlendi polsat paketinden değil ayrı çalışıyor cı menüsüne gelince biraz zor ama imkansız değil tr dildeki testlerde şuan tam anlamıyıla türkçe elde edilemedi ama %50 oranında tr oluyor dil çalışmalar devam ediyor sürekli onloine olamıyorum bu aralar kimse kusura bakmasın...yazılımı radiac toolsla açın bi bakın anlayan arkadaşlar![]()
ya 13.42.65 lere niye üvey evlat muamelesi yapılıyor..
TPS 'nin açılması için saat ayarının GMT + 0.00 olarak ayarlanması gerekiyor,aksi halde auto yapmıyor.Tabi birde france5 kanalında biraz beklemek lazım,dünden beri kullanıyorum TPS multiler dahil açık.
Yazılım 12.01.A5 Cihaza yükledim TPS+ABSAT ok.
Yükleyecek yeni arkadaşlara belki yardımı olur diye prosedürü açıklayayım;
1- Kanal editörle kanal listesini yedekledim;
2- Kurukafa yazılımını attım;
3- Yükleme programı ile Engineer modda yazılımı yükledim;
4- Yedeklediğim kanal listesini cihaza tekrar yükledim;
5- Setup bölümünde Disecq ayarlarını yaptım;
6- Menüde kanal kilidini açık hale getirdim.
Kanallar OK. Şifre 0000 olarak 4 haneliye döndü ve kilitli favori1 bölümü açık hale geldi.
Menü özelliği stream e benzemekle birlikte daha kullanışlı.
Yazılıma emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
12.03.a5 gene yok yazılım işe yaramamaya başlayınca bize de gelir herhalde. herzamanki gibi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri