REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kaon-team_ Tps Au_ Polsat Ok_ Eurosport Ok_ D+ok _sİrus Ok_5.8.176 Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mefat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12.03.a5 gene yok yazılım işe yaramamaya başlayınca bize de gelir herhalde. herzamanki gibi
    Bildiğim kadarıyla 12.01.a5 yazılımı 12.03.a5 e uyar. Çünki ben 12.01.a5 HW li cihazıma 12.03.a5 yükleyip çalıştırmıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı grena Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bildiğim kadarıyla 12.01.a5 yazılımı 12.03.a5 e uyar. Çünki ben 12.01.a5 HW li cihazıma 12.03.a5 yükleyip çalıştırmıştım.
    modulsüz cihaza modullü yazılımı uyar ama tersi modullu cihaza modulsuz cihaza ait yazılım uymaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı grena Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok öyle bi şey nerden çıkardın...cihazı 12.01.a5 e döndürmesi lazım önce....servisine götürüp çakılı olan skycrypt Cam'i iptal ettirmeden olmaz...ayrıca 13.42.65 kullanan arkadaşta cihazın çakılı Cam lerini gidip servise iptal ettirecek...aksi halde ona da yazılım bulamaz...zaten üzerinde çakılı Cam olan cihazlar Emu yüklemek amacına pek hizmet etmez...satın alırken kimse size söyledimi bilmiyorum ama çakılı Cam ler en nihayeti süs niyetine kalır cihazın üstünde...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kanal editörle kanal yedekleme nasıl yapılıyor açıklarmısnız?şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam
    Bu konuda neden kimse 12 03 a5 yazılımı ile ilgili bir çalışma yapmıyor
    Bu H/W ler içinde bir yazılım yapma girişimi olsa ne olur
    Bu kadar madur insan var ,bir gayret gösterip şu fakirlere de bir çare lütfen
    Saygılar....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçen herkese teşekkürler. arkadaşlar herkese kolay gelsin. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım her seferinde neotion chip problem çıkarıyo 1203a5 için bakacaz az sabır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kanal editörle kanal yedekleme nasıl yapılıyor açıklarmısnız?şimdiden teşekkürler.
    Buraya bakınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam
    Bu konuda neden kimse 12 03 a5 yazılımı ile ilgili bir çalışma yapmıyor
    Bu H/W ler içinde bir yazılım yapma girişimi olsa ne olur
    Bu kadar madur insan var ,bir gayret gösterip şu fakirlere de bir çare lütfen
    Saygılar....................
    Benim anlamadığımda neden sadece **** kanaldan vazgecilmeyipde(USB bağlantısı olan cihazlar) tps paketini izleme imkanı varken izlenmiyor?Dönüşümü yapın seyredin bu kadar basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.01 ve 12.c1 cihazlarda bazen no av hatası karşılaşan arkadaşlar bu cihazlarda yine tüner uyumsuzluğu var tabi ki bu yazılımldan kaynaklanan bir sorun ilerde belki düzeltilebilir mesela yeni logolu at 1030 cihazda dönüşüm yapıldıktan sonra no av hatası ile karşılaştım
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri