Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kardeş sağol kanallar silindi yedeklemiştim yükledim tps açmıyor ama gösteren kanallar devam menü çok hoş ama türkçe deyil ben bu menüde takılacam biraz değişeni yok yanlız *** sayfasına girmiyor sorunsuz güzel bence herkez denesin derim 12 01 a5 çalışıyor ama degişen yok sadece siriusta bazı kanalları açıyor bu menünün ismini yazarsan sevinirim
değişen nasıl bi şey yok arkadaşım test diyorum sorunları olacaktır diyorum *** editlemiyoruz yazılıma ana hatlatıyla oynuyoruz tek bir harf değişimi bile bir sürü hataya yol açıyor *** menü girişi sarı +menü *** menüsüne reset unutmayın birde channel locked on olacak tps yi açamayan arkadaşlar bunları göz önüne alsın yazılımlarda bir sorun yok şu an tam 1 gecedir sürekli açık 2 cihaz aynı zamanda turner paketi kendi rsa ve *** düzeniyle fixlendi polsat paketinden değil ayrı çalışıyor cı menüsüne gelince biraz zor ama imkansız değil tr dildeki testlerde şuan tam anlamıyıla türkçe elde edilemedi ama %50 oranında tr oluyor dil çalışmalar devam ediyor sürekli onloine olamıyorum bu aralar kimse kusura bakmasın...yazılımı radiac toolsla açın bi bakın anlayan arkadaşlar