REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Seçim Vaadlerine İnanıyormusunuz?Lütfen Oy Veriniz

Katılımcı sayısı
649. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet İnanıyorum

66 10.17%
  • Hayır İnanmıyorum

583 89.83%
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Seçim Vaadlerine İnanıyormusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başka X PARTİDE 2000 YTL ASGARİ ÜCRET MAAŞI diyor bugun elime geçti

valla bende seçimden sonra işi bırakmayı düşünüyorum nasıl olsa 350 ytl maaş varmış
    ya hiç böyle saçmalık olurmu
    valla üç kuruşluk keyfimiz vardı inşallah onuda elimizden almazlar
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eyupergelen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

valla bende seçimden sonra işi bırakmayı düşünüyorum nasıl olsa 350 ytl maaş varmış
    doğru diyosun valla,bugünlere rahmet okuyacağımız günleri yaşamayız inşallah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bagımsız olanlar bile vaad veriyor sunu yapacam bunu yapacam diye iyice millete sıcak geçti galiba

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı eyupergelen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

mazot 1YTL olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adamın birine 2 testi rakı götürmüşler.'ağa sen rakıyı seversin,e anlarsında,bi zahmet söyle bana hangisini satın alayım??'..bizimki testinin birinin ağzını açmış,doldurmuş tasa ,yavaş yavaş ,yudum yudum içmiş.dönmüş adama demişki:'sen öbür testiyi satın al'...adam şaşırmış :'yav ağa anlarsın dedikte tadına bile bakmadan nasıl hüküm veriyosun??...bizimki yapıştırmış cevabı:'E BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZKİ'.........selametle

doğru söze ne denir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mazot 1YTL olacak.
    18 yasını dolduran her işssiz gence 500 ytl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    18 yasını dolduran her işssiz gence 500 ytl

hayır benim anlamadığım bu kadar atıyorlar ama attıklarına kendileri de inanıyorlar mı acaba ya da milleti o kadar salak olarak mı görüyorlar?? bunu anlamış değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öss kalkacak bir kişi aynı anda 2 üniversitede okuyacak

fındık fiyatını siz belirleyin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin dogrusu ben bunları anlamıyorum halk bahane cepleri dolsun şahane
    şehit düşen mehmetciklerimiz var canlarını bedenlerini bu vatan için verdiler veriyorlar peki biz bu evladlarımıza ne verdik şimdiye kadar ..

gelelim siyasetcilere bir koltuk sahibi olmak için tonla para harcıyorlar bu harçanan paralar milletin muttlulugu içinmi acaba tabi ki herkes biliyor ne için oldugunu hayatında bir hayır yapmamışlar nedense bu halkımız çok tercih ediyor..
    hep zananediyoruzki güçlü olan parası olan siyaset yapsın bizede faydası olsun malasef hiçde öyle olmadı şimdiye kadar bal tutan daima parmagını yalar..
    ben inanmıyorum hiç bir vaatlerine herşey menfaat ülkeyi vatandaşı düşünen yok daha dogrusu vatandaş kendini düşünmüyor....

bu kafayla milletce bizler çok alçak sürünme yaparız..

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asla hikaye bunlar

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri