Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçim Vaadlerine Ýnanýyormusunuz?Lütfen Oy Veriniz

Katýlýmcý sayýsý
649. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Ýnanýyorum

66 10.17%
  • Hayýr Ýnanmýyorum

583 89.83%
Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Seçim Vaadlerine Ýnanýyormusunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Baþka X PARTÝDE 2000 YTL ASGARÝ ÜCRET MAAÞI diyor bugun elime geçti

valla bende seçimden sonra iþi býrakmayý düþünüyorum nasýl olsa 350 ytl maaþ varmýþ
    ya hiç böyle saçmalýk olurmu
    valla üç kuruþluk keyfimiz vardý inþallah onuda elimizden almazlar
    Demir almak gelmiþse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eyupergelen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

valla bende seçimden sonra iþi býrakmayý düþünüyorum nasýl olsa 350 ytl maaþ varmýþ
    doðru diyosun valla,bugünlere rahmet okuyacaðýmýz günleri yaþamayýz inþallah....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bagımsız olanlar bile vaad veriyor sunu yapacam bunu yapacam diye iyice millete sıcak geçti galiba

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Alýntý eyupergelen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

mazot 1YTL olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adamýn birine 2 testi raký götürmüþler.'aða sen rakýyý seversin,e anlarsýnda,bi zahmet söyle bana hangisini satýn alayým??'..bizimki testinin birinin aðzýný açmýþ,doldurmuþ tasa ,yavaþ yavaþ ,yudum yudum içmiþ.dönmüþ adama demiþki:'sen öbür testiyi satýn al'...adam þaþýrmýþ :'yav aða anlarsýn dedikte tadýna bile bakmadan nasýl hüküm veriyosun??...bizimki yapýþtýrmýþ cevabý:'E BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZKÝ'.........selametle

doðru söze ne denir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zafer murat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mazot 1YTL olacak.
    18 yasýný dolduran her iþssiz gence 500 ytl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    18 yasýný dolduran her iþssiz gence 500 ytl

hayýr benim anlamadýðým bu kadar atýyorlar ama attýklarýna kendileri de inanýyorlar mý acaba ya da milleti o kadar salak olarak mý görüyorlar?? bunu anlamýþ deðilim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öss kalkacak bir kiþi ayný anda 2 üniversitede okuyacak

fýndýk fiyatýný siz belirleyin

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþin dogrusu ben bunlarý anlamýyorum halk bahane cepleri dolsun þahane
    þehit düþen mehmetciklerimiz var canlarýný bedenlerini bu vatan için verdiler veriyorlar peki biz bu evladlarýmýza ne verdik þimdiye kadar ..

gelelim siyasetcilere bir koltuk sahibi olmak için tonla para harcýyorlar bu harçanan paralar milletin muttlulugu içinmi acaba tabi ki herkes biliyor ne için oldugunu hayatýnda bir hayýr yapmamýþlar nedense bu halkýmýz çok tercih ediyor..
    hep zananediyoruzki güçlü olan parasý olan siyaset yapsýn bizede faydasý olsun malasef hiçde öyle olmadý þimdiye kadar bal tutan daima parmagýný yalar..
    ben inanmýyorum hiç bir vaatlerine herþey menfaat ülkeyi vatandaþý düþünen yok daha dogrusu vatandaþ kendini düþünmüyor....

bu kafayla milletce bizler çok alçak sürünme yaparýz..

saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

asla hikaye bunlar

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri