REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: beko 12.3 yayın yok,ekran mavi.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko 12.3 yayın yok,ekran mavi.

beko 12.3 tv.nin yayın yok ekran mavi,tuner voltajları normal.tuner değişti yine yayın yok,servis ayarlarından tuner secimi yapamıyorum lütfen yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

tv de ses varsa ısık ayarlarıyla oyna kumandadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv.de ses vede görüntü yok yani yayın almıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş tunerde uymyabilir istersen tekrar bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tuner başka bir tv'de denedim sağlam.servis ayarlarından tuner secimi yapamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Beko 12.3 şase arızası cevabı

:45: :45: Kardeş aynı iş benimde başıma geldi tv nin kumandasından kontras ayarlarını kıs ışık-kontrast ayarlarını kıs sonuna kadar yeniden aç inan micaksın ama bu tvlerin bu ayarları devre dışı bıraktığı için ekran mavi oluyor, bu işlemi yap düzelir tşk...:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old selam

Alıntı kaplans26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: Kardeş aynı iş benimde başıma geldi tv nin kumandasından kontras ayarlarını kıs ışık-kontrast ayarlarını kıs sonuna kadar yeniden aç inan micaksın ama bu tvlerin bu ayarları devre dışı bıraktığı için ekran mavi oluyor, bu işlemi yap düzelir tşk...:45: :45: :45:

kardeş dediğini yaptım harbiden de oldu teşekkürler arıza aramadım tavsiyen için sağol başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaplans26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konu çok eski olmasına rağmen burdaki bilgi çok işime yaradı.teşekkür etmeden yapamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş çok teşekkür harbiden dediğin gibi gerçi ben tesdüfen yaptım oldu ama ondan olduğunu bilmiyodum arıza ararken yazıyı okuyunca tamam dedim kurcalamaya gerekyok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıda söylenenleri yaptında sonuç alamadınsa stv22xx entegreyi yenilemen gerekir...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri