arıza paylaşımın için teşekkürler uğur kardeşim buna örnek olarak bir çok kişi arıza aramadan kısa yoldan tespit edebilir. iyi çalışmalar
arıza paylaşımın için teşekkürler uğur kardeşim buna örnek olarak bir çok kişi arıza aramadan kısa yoldan tespit edebilir. iyi çalışmalar
:45: :45: Kardeş aynı iş benimde başıma geldi tv nin kumandasından kontras ayarlarını kıs ışık-kontrast ayarlarını kıs sonuna kadar yeniden aç inan micaksın ama bu tvlerin bu ayarları devre dışı bıraktığı için ekran mavi oluyor, bu işlemi yap düzelir tşk...:45: :45: :45:
kardeş dediğini yaptım harbiden de oldu teşekkürler arıza aramadım tavsiyen için sağol başarılar![]()
arkadaşlar konu çok eski olmasına rağmen burdaki bilgi çok işime yaradı.teşekkür etmeden yapamadım.:45: :45: Kardeş aynı iş benimde başıma geldi tv nin kumandasından kontras ayarlarını kıs ışık-kontrast ayarlarını kıs sonuna kadar yeniden aç inan micaksın ama bu tvlerin bu ayarları devre dışı bıraktığı için ekran mavi oluyor, bu işlemi yap düzelir tşk...:45: :45: :45:
Bilgi paylaşılınca değer kazanır
arkadaş çok teşekkür harbiden dediğin gibi gerçi ben tesdüfen yaptım oldu ama ondan olduğunu bilmiyodum arıza ararken yazıyı okuyunca tamam dedim kurcalamaya gerekyok![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri