REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: GoldMaster-Onwa FİX Yazılımlar 02.09.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanjac Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meraba arakadas ler ben dun bu forumda bir yerde bir kisi yazmisti dedi bende bu kac aydir tps le ve multiler izliyebiliyormus Next 8000 cihaz e demisti GM 8000 ler icin de oliyors nasil ve nerdi bula bilirim hemde yazilim auto iyi di bi surum var arkadas ler bu NEXT cihazler ayni goldmaster ler gibi yani bir birilerine ouyuyormu yazilim leri
    messele Next 8000 ve GM 8000 ne farki var ayni yazilim iki sine de atabbilirmiyiz ???
    simdi den tesekurler yardiminiz icin
    Next 8000 ve gm 8000 ayrı cihazlardır.Yazılımları birbirne uymaz.Sakın yazılım atmayı denemeyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAOL KOSAVALI kardes elina sagilik bi de bende bazi zamanalarda aksam multilerin sinyali cok cok zayif hata izlenmiyor bile bi yardim etseni cok sevinirmi arkadas bu problemi cozmek icin sim deden
    tsekurler
    Konu ilhanjac tarafından (24-08-2007 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba kosavali kardes ben 24.08.2007 yazilimii atim ve daha sonrad fabrika ayarinada geldim ve sonra abast biraz bi kac sanaiye acildi ve sonra yine giti kapanmis neden acaba ??
    demistin oliyordular bast ler ve o bur paketler bendi olmadi ve ben sonra elle girdiyim digital + keyleri olmus ama senin absat ler ve diyer paketler acill madi ???

hemde iki dafa yulkledim bi dafa , da fabrika ayarina geldim de yine ayni arakadas bi
    yardim etseniz cok sevinirim simdiden tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanjac Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba kosavali kardes ben 24.08.2007 yazilimii atim ve daha sonrad fabrika ayarinada geldim ve sonra abast biraz bi kac sanaiye acildi ve sonra yine giti kapanmis neden acaba ??
    demistin oliyordular bast ler ve o bur paketler bendi olmadi ve ben sonra elle girdiyim digital + keyleri olmus ama senin absat ler ve diyer paketler acill madi ???

hemde iki dafa yulkledim bi dafa , da fabrika ayarina geldim de yine ayni arakadas bi
    yardim etseniz cok sevinirim simdiden tesekurler
    Yazılımlar 20 agustos tarihli arkadaşım ben ondan sonra yazılım yapmadım bir daha keyler sabit olunc yapıyorum sen softcam at acar birinci mesajda softcam linki var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca softcamlar hergun yenilenmektedir..Şu anda bu softcam (d+ ve polsatlar yoktur elle giriniz) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam kosavali kardes yazilim atagim tarahi bugun ama yazlim tarihi 20 austos soyle din gibi dir ama bende yazilim abasat ler acilmadi bi de nerde yazlim leri alayorsan soylersi cok sevinirm arakadas cunku ben her zaman hemen hemen yazilimi gorunce de gec bile oliyor onun icin nerden yazilim absat gunluk idiriyorsen bnada soylersen cok sevinirim arkadas
    simdi den tesekurler
    Konu ilhanjac tarafından (25-08-2007 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam kosavali kardes yazilim atagim tarahi bugun ama yazlim tarihi 20 austos soyle din gibi dir ama bende yazilim abasat ler acilmadi bi de nerde yazlim leri alayorsan soylersi cok sevinirm arakadas cunku ben her zaman hemen hemen yazilimi gorunce de gec bile oliyor onun icin nerden yazilim absat gunluk idiriyorsen bnada soylersen cok sevinirim arkadas
    simdi den tesekurler
    Yazılımları ben biryerden almıyorum.Yazılımların kendim yapıyorum gm 8000 kullanıcıları magdur olmasın diye. 25.08.2007 yazılımlar eklenmiştir.Ve tum gm kullanıcılarına eposta atılmıştır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biss *** leri boş kalıyor bilerek mi bırakıldı? Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biss *** leri boş kalıyor bilerek mi bırakıldı? Selamlar
    Biss keylerde su an için extra kanal yok gecen gun wiev paketi cılınca eklemiştik.Yine böyle bir durum olursa eklenecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Fix yazılım açmıyor herhalde Selamlar

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri