REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GoldMaster-Onwa FİX Yazılımlar 02.09.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosavalı 8200 için verilen yazılım da dosya türü 2007 gözüktüğü için(bin olmadığından)delta ile atarken bin dosyası değil diye kabul etmiyor bir bakarmısın ayrıca hazır kanal listesi hangi program atıyor
    Bakayım.1 Cİ MESAJDA tum yukleme talimatları için gereken linkler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*UFUK Arkadaşım yazılım dosyasının adını 8200 olarak kısalt sorun yok.Yazılımlar yeni oldugu için dosya ismi mecbur uzun sen kısaltırsan sorun olmaz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı o dediğinin denedim sorun dosya adında değil dosya türünde bilgisayara kaydettiğinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasıdır bu bir word dosyasıdır.sorun onda isimde değil bak istersen eski yazılımlardan birini sağ tıkla özeliklerde dosya türü bin yazıyor.ama bu son yazılımda dosya türü bilinmiyr diye yazıyor dolayısıylada delta programı bunu yazılım programı olarak göremiyorkolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uuffuukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosavalı o dediğinin denedim sorun dosya adında değil dosya türünde bilgisayara kaydettiğinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasıdır bu bir word dosyasıdır.sorun onda isimde değil bak istersen eski yazılımlardan birini sağ tıkla özeliklerde dosya türü bin yazıyor.ama bu son yazılımda dosya türü bilinmiyr diye yazıyor dolayısıylada delta programı bunu yazılım programı olarak göremiyorkolay gelsin
    Anladım ne demek sitedginiz bende sorun yok ama bu akşam yeni yazılımları 1 ci mesajdan alabilrisiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar Yenilendi 22.07.2007 d+ok-Polsat ok absat gunluk auto ( Sadece bu gecelik)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayro03 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.
    bazı versiyonlarda uyuyor ama bazıları sorun yaşatıyor genelde sen vci yazılımı atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazılım şu an ki en güncel yazılım ben kendimde onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ayrıca program atarken elektrik fişi takılı olmamalı yükleme işlkemine başladıktan sonra receiver ın fişini takmalısın ancak bu şekilde program yüklenmeye başlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kosavalı bu gecenin ab sat autolar varmı kolay gelsin

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni Yazılımlar forumda

16.07.2007 Gercek Tarihli Yazılımlar-Sistem bilgisine Bakabilirsiniz.

*Arka fon resmi eklendi
    *Listede 3 uydu vaR ASTRA-TURKSAT-HOTBİRD-(Hazır listeyi yukleyiniz)
    *Yazılıma en yeni keyler eklendi arkadaşlar (d+ok-polsat ok)
    *Yazılımlar denenmiştir..
    -TPS VE ABSAT AUTO Yapmıyor yazılımlar.ABSAT KANALLARI GUNLUK SOFTCAMLA AUTO
    kosavalı bu geceye ab sat softcam varmı teşekkürler şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı bu geceye ab sat softcam varmı teşekkürler şimdiden
    Olabilir bekleyinn bakalım biryerden uyduracaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşuna sana kosavalı üstad demiyoruz teşekkürler

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri