kosavalı o dediğinin denedim
sorun dosya adında değil dosya türünde bilgisayara kaydettiğinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasıdır bu bir word dosyasıdır.sorun onda isimde değil bak istersen eski yazılımlardan birini sağ tıkla özeliklerde dosya türü bin yazıyor.ama bu son yazılımda dosya türü bilinmiyr diye yazıyor dolayısıylada delta programı bunu yazılım programı olarak göremiyorkolay gelsin
kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.
bazı versiyonlarda uyuyor ama bazıları sorun yaşatıyor genelde sen vci yazılımı atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazılım şu an ki en güncel yazılım ben kendimde onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ayrıca program atarken elektrik fişi takılı olmamalı yükleme işlkemine başladıktan sonra receiver ın fişini takmalısın ancak bu şekilde program yüklenmeye başlar
boşuna sana kosavalı üstad demiyoruzteşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri