Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: GoldMaster-Onwa FİX Yazılımlar 02.09.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosovalı üstadım;
    Bende gm 40100 ci model receiver var. Ben bu uydu işinde de çok yeniyim.(20 Gün) Manuel girilen keyler var nereye nasıl giricem bilmiyorum. Ancak güncel yazlımları yükleme yapabiliyorum. Benim receiver alt model sanırım ve o yüzden yazılım güncellemeleri daha çok gm 800 ve owna modelleri için veriliyor... Benim modele uygun güncel yazılıma nasıl ulaşırım? Birde gelgesel kanalları ve türkce yayın yapan şifreli kanalları nasıl izlerim? Yani yükleyeceğim güncel yazılım bu işi çözer mi? Selamlar , saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cyriptoo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosovalı üstadım;
    Bende gm 40100 ci model receiver var. Ben bu uydu işinde de çok yeniyim.(20 Gün) Manuel girilen keyler var nereye nasıl giricem bilmiyorum. Ancak güncel yazlımları yükleme yapabiliyorum. Benim receiver alt model sanırım ve o yüzden yazılım güncellemeleri daha çok gm 800 ve owna modelleri için veriliyor... Benim modele uygun güncel yazılıma nasıl ulaşırım? Birde gelgesel kanalları ve türkce yayın yapan şifreli kanalları nasıl izlerim? Yani yükleyeceğim güncel yazılım bu işi çözer mi? Selamlar , saygılar...

GM 40100 Yeni modellerdendir.Gm 8000 serisi eski model olup su anda firma destegi kesmiştir.Ben hergun softcam ve belirli aralık yazılım veriyorm.Belgesel kanallar derken d smart abonesi veya digiturk abonesi olmanız gerekiyor.Tr belgesel turksatta yaban tv var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT İNT Tp sindeki kanalların bazıları Vestel ve ya Sunny de açıyor. 8300'de açmıyor. Tps'yi değiştirdiğimiz için mi bu şekilde oluyor? Ancak Ocak ayından önceki yazılımlar açıyordu. Yeni sistem yazılımlar Aralıkta yayınlandı ve farklılık oluştu. Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabi bu yazılımlar dediğiniz gibi öyle hercihazda yüzde yüz sağlıklı yazılım olmuş manasına gelmez bazı cihazlarda auto yazılımlar ufak hatalar ve deyerler azda olsa verebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TRT İNT Tp sindeki kanalların bazıları Vestel ve ya Sunny de açıyor. 8300'de açmıyor. Tps'yi değiştirdiğimiz için mi bu şekilde oluyor? Ancak Ocak ayından önceki yazılımlar açıyordu. Yeni sistem yazılımlar Aralıkta yayınlandı ve farklılık oluştu. Selamlar
    Ocak öncesi yazılımına dönebilirsiniz. Fix yazılım oldugu için sorun olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*Yazılıma en yeni keyler eklendi arkadaşlar .02.09.2007 Tarihli(ABSAT-POLSAT ,TV CABO,VE D+ KEYLERİ EKLENDİ)
    Hayırlı OLsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Formda bir sorun mu var yoksa yoğunluktan mı? 2 gün bağlanamadım. Bu arada yazılım ve keyler de hiç değişmemiş.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Formda bir sorun mu var yoksa yoğunluktan mı? 2 gün bağlanamadım. Bu arada yazılım ve keyler de hiç değişmemiş.Selamlar
    Forumda sorun yok 3 gun önce sunucuda hata vardı 2 gundur giriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.Selamlar.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri