Teşekkürler
Teşekkürler
selamlar üstat bu "absat ve softcam d+ok bu kanallar hangileri bende gm 9400vci var. bu kanallar hangi paketler bunlar için büyük çanakmı gerekiyor...birde şöyle bi sorunum var 06.08.2007 tarihli tps yi yükledim gündüz bi sorun yok ama gece saaat 01:00 de sinyal çok zayıflıyor yayını izliyemiyorum.servisten bi arkadaş kullandığın swiç kötü iyeterli voltaj vermiyor dedi ama gündüz bi sorun yok tps lerde sadece gece multiler de sorun oluyor...beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar
Sayın Kosovalı yazılımlar için teşkkürler. Programlarda güncel editlenmiş yazılımlarda daha önceki yüklememe sorunu ortadan kalktı. Ancak bazı *** ler yüklenmemiş oluyor mu? Çünkü Softkey yüklede bazen hata veriyor . Sebebi ne olabilir? Gerçi güncel yazılımla ihtiyacımız kalmıyor herhalde .Selamlar
sagol dostum
Konu skygold tarafından (21-08-2007 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: asz
eline sağlık
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
selam bende de ayni bazen gece multilerin sinyali bende de cok cok eksik neden caba ve nasil bu problemi cozebilirim diyorsun neyi ayarlamam lazim antel paraboli mi yoksa cihazdan ayarlama var ???
simden tsk
Konu ilhanjac tarafından (24-08-2007 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
meraba arakadas ler ben dun bu forumda bir yerde bir kisi yazmisti dedi bende bu kac aydir tps le ve multiler izliyebiliyormus Next 8000 cihaz e demisti GM 8000 ler icin de oliyors nasil ve nerdi bula bilirim hemde yazilim auto iyi di bi surum var arkadas ler bu NEXT cihazler ayni goldmaster ler gibi yani bir birilerine ouyuyormu yazilim leri
messele Next 8000 ve GM 8000 ne farki var ayni yazilim iki sine de atabbilirmiyiz ???
simdi den tesekurler yardiminiz icin
Konu ilhanjac tarafından (24-08-2007 Saat 05:52 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri