Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: GoldMaster-Onwa FÝX Yazýlýmlar 02.09.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    9400 vcý nin 08-06-2007 tarihli yazýlýmý halen daha çalýþýyor arkadaþým.9400 vci ye her gün yazýlým atmana gerek yok onda tps auto olarak her gün keyleri uydudan güncelliyor d+ ve cabo güncel keyleri elle girerek çalýþýyor.
    Yani:45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosavalý 8200 için verilen yazýlým da dosya türü 2007 gözüktüðü için(bin olmadýðýndan)delta ile atarken bin dosyasý deðil diye kabul etmiyor bir bakarmýsýn ayrýca hazýr kanal listesi hangi program atýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uuffuukk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosavalý 8200 için verilen yazýlým da dosya türü 2007 gözüktüðü için(bin olmadýðýndan)delta ile atarken bin dosyasý deðil diye kabul etmiyor bir bakarmýsýn ayrýca hazýr kanal listesi hangi program atýyor
    Bakayým.1 CÝ MESAJDA tum yukleme talimatlarý için gereken linkler var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

*UFUK Arkadaþým yazýlým dosyasýnýn adýný 8200 olarak kýsalt sorun yok.Yazýlýmlar yeni oldugu için dosya ismi mecbur uzun sen kýsaltýrsan sorun olmaz..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosavalý o dediðinin denedim sorun dosya adýnda deðil dosya türünde bilgisayara kaydettiðinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasýdýr bu bir word dosyasýdýr.sorun onda isimde deðil bak istersen eski yazýlýmlardan birini sað týkla özeliklerde dosya türü bin yazýyor.ama bu son yazýlýmda dosya türü bilinmiyr diye yazýyor dolayýsýylada delta programý bunu yazýlým programý olarak göremiyorkolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uuffuukk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosavalý o dediðinin denedim sorun dosya adýnda deðil dosya türünde bilgisayara kaydettiðinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasýdýr bu bir word dosyasýdýr.sorun onda isimde deðil bak istersen eski yazýlýmlardan birini sað týkla özeliklerde dosya türü bin yazýyor.ama bu son yazýlýmda dosya türü bilinmiyr diye yazýyor dolayýsýylada delta programý bunu yazýlým programý olarak göremiyorkolay gelsin
    Anladým ne demek sitedginiz bende sorun yok ama bu akþam yeni yazýlýmlarý 1 ci mesajdan alabilrisiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazılımlar Yenilendi 22.07.2007 d+ok-Polsat ok absat gunluk auto ( Sadece bu gecelik)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayro03 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosavalý kardeþim GM 9400 CI modeli için þifreleri çözecek yeni yazýlým yokmu eskisi varsa hangini kullanacaðým VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarýna dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fiþi takýlýmý olacak yardýmlarýnýzý bekliyorum.
    bazý versiyonlarda uyuyor ama bazýlarý sorun yaþatýyor genelde sen vci yazýlýmý atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazýlým þu an ki en güncel yazýlým ben kendimde onu kullanýyorum hiçbir sorun yaþamadým þu ana kadar ayrýca program atarken elektrik fiþi takýlý olmamalý yükleme iþlkemine baþladýktan sonra receiver ýn fiþini takmalýsýn ancak bu þekilde program yüklenmeye baþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý prograssive Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bazý versiyonlarda uyuyor ama bazýlarý sorun yaþatýyor genelde sen vci yazýlýmý atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazýlým þu an ki en güncel yazýlým ben kendimde onu kullanýyorum hiçbir sorun yaþamadým þu ana kadar ayrýca program atarken elektrik fiþi takýlý olmamalý yükleme iþlkemine baþladýktan sonra receiver ýn fiþini takmalýsýn ancak bu þekilde program yüklenmeye baþlar
    9400 cý 9400 vcý farklý yazýlým kullanýr. artý fiþe sök tak yapmana gerek yok stanbay yapýp yazýlýmý ata bilirsin yanlýþ varsa zatan bu seri cihazlarýn flaþlarýný kitlemen söz konusu degil eror 6 yazar tekrar stanbay yap diger yazýlýmý dene kosavalý senide on line görüyorum okuyorsan kosavanýn neresindensin sptiar kakosi sopraviþ

Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri