Teþekkur: 0
Beðeni: 0
kosavalý 8200 için verilen yazýlým da dosya türü 2007 gözüktüðü için(bin olmadýðýndan)delta ile atarken bin dosyasý deðil diye kabul etmiyor bir bakarmýsýn ayrýca hazýr kanal listesi hangi program atýyor
kosavalý o dediðinin denedim
sorun dosya adýnda deðil dosya türünde bilgisayara kaydettiðinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasýdýr bu bir word dosyasýdýr.sorun onda isimde deðil bak istersen eski yazýlýmlardan birini sað týkla özeliklerde dosya türü bin yazýyor.ama bu son yazýlýmda dosya türü bilinmiyr diye yazýyor dolayýsýylada delta programý bunu yazýlým programý olarak göremiyorkolay gelsin
kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.
bazý versiyonlarda uyuyor ama bazýlarý sorun yaþatýyor genelde sen vci yazýlýmý atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazýlým þu an ki en güncel yazýlým ben kendimde onu kullanýyorum hiçbir sorun yaþamadým þu ana kadar ayrýca program atarken elektrik fiþi takýlý olmamalý yükleme iþlkemine baþladýktan sonra receiver ýn fiþini takmalýsýn ancak bu þekilde program yüklenmeye baþlar
9400 cý 9400 vcý farklý yazýlým kullanýr. artý fiþe sök tak yapmana gerek yok stanbay yapýp yazýlýmý ata bilirsin yanlýþ varsa zatan bu seri cihazlarýn flaþlarýný kitlemen söz konusu degil eror 6 yazar tekrar stanbay yap diger yazýlýmý dene kosavalý senide on line görüyorum okuyorsan kosavanýn neresindensin sptiar kakosi sopraviþ
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri