Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
130 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny Güncel KKE+ & Normal Softcam Files !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat gümüş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    video on demand , lusmondo ları hispada açmıyor.
    Informed® in verdigi yeni softcamı tekrar deneyin
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baylar teşekkür ettim. Herşeyi açıyor bo yeni softcam. Ellerinize sağlık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar !!!!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler İnformed. Her zaman senden bekliyoruz... Ellerine sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederin de arkadaşım ben şimdi yükledim d+ açmıyor ve polsatlar gittimi açmıyor bilgi verir seniz memmun olurum çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim elinize salık birde polsatlar hakkında bilgi verir senin arkadaşlar lütven?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D+ ve Polsat ekli KKE+, Normal softcam dosyaları 1 nolu mesajda güncellendi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Informed® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D+ ve Polsat ekli KKE+, Normal softcam dosyaları 1 nolu mesajda güncellendi...
    Ustad uyeler ekli keylerle acılmadıgını söyluyor nedeni nedir sence
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustad uyeler ekli keylerle acılmadıgını söyluyor nedeni nedir sence
    Sn @Kosavalı® !
    Öğle vakti *** dosyalarını güncellediğimde Polsat yoktu, D+ ise eski 00 keyler çalışıyordu.Bu dosyaları güncelledikten sonra, aniden forumdan ayrılmak zorunda kaldım.Şu anki yeni dosyalar %100 çalışmaktadır.Bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Informed® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sn @Kosavalı® !
    Öğle vakti *** dosyalarını güncellediğimde Polsat yoktu, D+ ise eski 00 keyler çalışıyordu.Bu dosyaları güncelledikten sonra, aniden forumdan ayrılmak zorunda kaldım.Şu anki yeni dosyalar %100 çalışmaktadır.Bilginize...
    Anlamadınız sanırım yeni keyleri elle girseler dahi acmıyor diyorlar o yüzden sordum
    Kullandıgım ekipmanlar;

Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri