REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Avea dan vibramobil süprizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Avea dan vibramobil süprizi

arkadaşlar faturalarınızı kontrol edin yoksa avea size güzel bir süpriz yapabilir üye olmadığınız halde vibramobil denilen bir servise üye olmuşsunuz gibi size haftada 1 tane mesaj yolluyor içeriği görüntülemek için kabul et diye 1 mesaj geliyor reddetseniz bile ücret olarak 3.5 ytl civarında bir mebla (ayda 14 ytl)faturanıza ekleniyor.Faturada 0 mesaj + 0 saniye görüşme + 0 byte=3.5 ytl olarak ücretlendiriliyor internet te araştırdım benim gibi 100 lercesi var şikayetçi olan artık hesabı siz yapın kaç kişi yapar ne kadar tutar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi dolandırıcı bence
    kimi kontür çalar
    kimi abone eder sen istemesende
    bunların baglı oldugu ulaştırma bakanlıgı denetlemiyormu bunları?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bana kalırsa sen bir yerlerden müzik logo yada buna benzer bir şey indirmişsin ondan oluyor televizyonlarda bedava melodi yada bedava lodo dediklerine bakma o indirdiğin bedava oluyor fakat seni hemen oraya abone ediyor ve belirli aralıklarla senden kontördüşüyor. senin durumunda buna benziyor iyi düşün hiç logo yada müzik gibi bir şey istedinmi hiç mesajla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aveada reklam mesajı almak istemiyorsanız avea web işlemlerine girin aveadan reklam mesajı almak istemiyorum deyin.Bir daha reklam gelmez. avea ve sömürücü ortakları kontor canavarı malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar yine yolarlar reklamları kimse bunlara mani bile olamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea bir dönem çok iyiydi ama maalesef vodafonenin gölgesinde kaldı çok fazla aktrasyon gösteremedi maalesef bu durumu düzeltmek için yeni arayışlara yöneliyorlar hayırlısı olsun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla arkadas kazık zaten servisin isminde gizliymiş baksana vibramobil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

durmak yok yola devam inşallay yeni oyunlar yeni yolma tezgahları gelirde insanlar istikrar istemenin ne demek olduğunu çok iyi anlar %47 çoğunluk başka yerden gelmedi aramızda bunu düşünmek onların sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizler televizyonlarda çıkan bedava melodi,bedava resim,bedava video gibi şeylere kanıp bunlardan istemeyin eğer bunlardan isterseniz hangi operatör olursa olsun sizi buraya abone yapıyor ve belirki sürelerde belirli kontörünüyü kesiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri