Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: 14/07/2007 Türkiyede Neler oluyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benıde bir allahın kulu ayağa kaldıramaz ama hakaret edince halıyle ıcerı alınır..hakaret etmeden eleştırmek lazım ama malesef bu bakanların çoğu eleştırılmeyı asla goze alamıyorlar başbakan köylüyü azarlar meclıs başkanı az daha çiftçiyi dövecekti..neyse bunları konusunca sınırlerım bozuluyor..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir gün kendı mal varlıklarıda inşallah mühürlenir.zaten şu dokunulmazlıklar kalksın meclisde vekil kalmayacak her kes içeri...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Fatih Altaylı 'PKK bölücü değil' dedi !!

Terör örgütü PKK'yı bölücü bir örgüt olarak görmediğini açıklayan Fatih Altaylı, "PKK konusundaki fikirlerimin tamamını söylesem başım belaya girer" dedi.

Sabah gazetesine TMSF'nin el koymasından sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Altaylı bir süre önce internetten yayın yapan Yavuz Semerci'ye ait Gazeteport sitesinde çalışmaya başlamıştı.

Yeni Harman dergisine röportaj veren Altaylı, PKK'ya ilişkin ilginç bakış açısını paylaştı. AK Parti hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:

"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki fikirlerimin tamamını söylersem derginizin de, benim de, hepimizin de başınız belaya girer. Ben PKK'nın bölücü bir örgüt olduğunu düşünmüyordum yakın zamana kadar."

Bölücü örgütün giderek belki yabancı kontrollerin etkisiyle bölücü olduğunu vurgulayan Altaylı, "Ama PKK bana sorarsanız uzun süre Türkiye'deki bölücü hareketin önünde bir engel oldu. Niye derseniz, Abdullah Öcalan'a bakın, yakın zamanakadar söylemlerinde, PKK'nın üst düzey yöneticileri bölünmeye karşı tavır aldılar. Lider devletten yana oldular. Teröristtir, eli kanlıdır ama bence özünde bölünmeden yana değildir. Eski söylemlerinden çıkarıyorum bunu ve kendisiyle yaptığım görüşmeden. "

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlaşılan gündemden düşünce gerçek yüzünü göstermeye başladı.Artık başka yerleri para kapısı olarak görmeye başladı.

5. 14-07-2007, 19:13

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten kurtlar vadisi teroru durduranlar bunlar ve bunun gibi piyonlar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri