Dünya insanýnýn baþ düþmaný sigaraya Japonlar da taktý. Bizim sigara paketlerine üzerine yazýlan yazýlarýn benzerini japonlar daha abarttý ve tobaccolarla caydýrýcý ilanlar verdi. Japonlar bu ilanlarýnda sigarayý býraktýrma konusunda dolaylý dolaysýz bir çok özlü süzcük kullandý. Ýnsanlarý sigara illetinden kurtarmayý kafasýna koyan japonlar bu iþi bitirmeye kararlý...

iþte ilginç reklamlar

Sigara dumaný insan vücudundan daha geniþ bir yer kaplar. Denizde midye arýyordum ama sigara izmaritinden baþka bir þey göremedim.Suya atýlmýþ 1 sigara izmariti, suda 100 çöp olur. Sigaradan kaçýndým ama o benden kaçýnmadý

Kalabalýk arasýnda sigara içmem ama kaç insan kalabalýktýr ki? Biri bana el sallýyordu meðer sigara dumanýmý uzaklaþtýrýyormuþ.Elde tutulmuþ yanan bir sigaranýn yüksekliði, bir çocuðun boyuyla ayný seviyededir. Kalabalýðýn önünden sigarayla koþuyordu

Birisine çarparsam özür dilerim ama sigara dumaným sana çarparsa bir þey demem. Sakin bir kovboy sigarasýný sokaða atar ama bu sadece eski filmlerde kalmýþtýr. Benim için yönünü deðiþtiren biri belki de elimdeki sigaradan dolayý deðiþtirmiþtir...

Ýnsanlarýn arasýnda elimde 700 derecelik bir ateþle geziyorum. Bazý insanlar sigara içilmeyen bölgenin sadece 1 adým yanýnda sigara içer. Kýþýn karlarda eriyen sigara izmariti baharda yeniden açar. Çocuðunun yaptýðý kardan adamda sigaraný söndürmek..

Sadece kar malzemenle baþ aþaðý karlara gömülmen gibi bir þey!Kalabalýkta sigara içme. Elbiseler pahalý.Dumanlar kül tablasýndan yükselir ama eðer evim kül tablasý olsaydý bu kadar rahat olamazdým.Kývýlcýmlar bana doðru geliyor

Kül tablasýný taþýmak telefonu taþýmak kadar kolaydýr. Neden kullanmayayým ki? Kül tablasý çok kullanýþlý ve her zaman sigaramý nereye atsam da kurtulsam diye düþünürüm. Sigara izmaritini camdan atarsan, kaçan bir suçlu gibi gözükürsün...

Köpeðimi gezdirirken, sigara izmaritleri her zaman görünebilirdir. Bir kýzý bekleyen adam sigaralarý etrafýna atar ama bu eski tv oyunlarýnda kalmýþtýr. Sigara yakarým ama dumanýn tekrar içeri girer. Ýzmaritleri herkes seni izlerken sokaða dök...