ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
birde halktanalınanabu paralar ne oluyor

Teşekkur: 0
ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
birde halktanalınanabu paralar ne oluyor
Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor.Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.
![]()
bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at
herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
saygılar
bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at
herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
saygılar
Kardeş bi o zamanlar star digital de takıyorduk.Ama senin dediğin gibi 400 usd ödeyen eden yoktu.Hangi çağlarda oluyor bu senin söylediğin.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)