Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart'ın yalanına bakınız.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
    birde halktanalınanabu paralar ne oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Patronlara

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
    birde halktanalınanabu paralar ne oluyor

Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor. Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaant288 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor. Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.
    bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
    millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at

herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizde kuruyoduk.

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
    millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at

herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
    saygılar

Kardeş bi o zamanlar star digital de takıyorduk.Ama senin dediğin gibi 400 usd ödeyen eden yoktu.Hangi çağlarda oluyor bu senin söylediğin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri