Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: D-Smart'ýn yalanýna bakýnýz.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

D-Smart'ýn yalanýna bakýnýz.

Arkadaþlar biz dükkanda dsmart bayiliði aldýk.Ama genede milleti uyarmak istiyorum.Bu d-smart'a kanmayýn.Geçen gün bayilerle yapýlan toplantýda Eylül ayýnda kontör sisteminin geleceðini Vede bayilerden para karþýlýðý kontör alýnýp film kanallarýný falan kontörle izleneceði bildirildi.Adamlar para pul ödemek yok diyolar.300 milyona rec. satýyolar.Bide ilerde kontörlü kanallarý izletecekler.Kanmayýn her çýkana. (Bide bizim milletimiz ne çýksa hemen alýyor.Sonradan iþin içine tekrardan para , þifre olayý girdiðinde millet keþke almasaydýk diyor.Biz nasýl bi milletiz anlamadým.)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklısın dostum bunlar düzmece al bir uydu alıcısı takır takır izle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kanaryam1950 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklýsýn dostum bunlar düzmece al bir uydu alýcýsý takýr takýr izle.

Kardeþ zaten en iyisi normal uydu.Ne digitürk ne d-smart nede karasal dijital.Hepsi palavra.(Bak mesela biz digitürk'de kuruyorduk.Günlük 10-12 adet kuruyorduk.Ama ne diyolar mesela.Kurulum bedava diyolar.Aktivizyon bedeli olarak alýyorduk.O 20 ytl yi biz montaj baþýna biz alýyorduk.Al iþte buda baþka bi kazýk.24 ay ödüyorsun.240 milyon ödemiþ oluyorsun.Ve kötü VESTEL 9001 uydu alýcýsý ve tek çanak sahibi oluyon.Bu nasýl bir iþse.(Gerçi orasý beni ilgilendirmiyodu.Ben 30 dakkada çanaaðý takýp 20 lirayý alýyodum. )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar size katıyorum aynen cıhaz.da cıhaz olsa tembelin danıskası eşek bile bundan daha hızlıdır..........kesinlikle.... müşterıye uyarmadan satmayınız saygılar.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben zaten ücetli tüm yayýnlara karþýyým.bunlar zaten reklamlardan fazlasýyla paralarýný kazanýyorlar
    birde halktanalýnanabu paralar ne oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Patronlara

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben zaten ücetli tüm yayýnlara karþýyým.bunlar zaten reklamlardan fazlasýyla paralarýný kazanýyorlar
    birde halktanalýnanabu paralar ne oluyor

Paralar patronlarýn (doðan grubu) ceplerine iniyor dostum.Ýþte adamlar böyle büyüyor. Bide ben anlamýyom bizim millet ne çýkarsa hemen alýyo.Sonrada iþin cacýk olduðunu anlayýnca hopluyolar hemen.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaant288 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Paralar patronlarýn (doðan grubu) ceplerine iniyor dostum.Ýþte adamlar böyle büyüyor. Bide ben anlamýyom bizim millet ne çýkarsa hemen alýyo.Sonrada iþin cacýk olduðunu anlayýnca hopluyolar hemen.
    bi zamanlar star digital vardý iþe yaramayan makinalarý 400usd den artý üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanýzý geri verirken 400 usd alacaksýnýz dediler
    millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldý þimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herþey göstermelik yeterki sen imza at

herkes ne imzaladýgýný okusun beyler..
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizde kuruyoduk.

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bi zamanlar star digital vardý iþe yaramayan makinalarý 400usd den artý üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanýzý geri verirken 400 usd alacaksýnýz dediler
    millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldý þimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herþey göstermelik yeterki sen imza at

herkes ne imzaladýgýný okusun beyler..
    saygýlar

Kardeþ bi o zamanlar star digital de takýyorduk.Ama senin dediðin gibi 400 usd ödeyen eden yoktu.Hangi çaðlarda oluyor bu senin söylediðin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu gördük ..gs.bjk.fener hazırlık maçları d- smartta ..hani fener maçı yalan---------------------------.hoş geldin SANSUİ FREE TV....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu gördük ..gs.bjk.fener hazýrlýk maçlarý d- smartta ..hani fener maçý yalan---------------------------.hoþ geldin SANSUÝ FREE TV....
    fener maçlarý da baþlýyor dostum 18 temmuz dan itibaren :45: ha izlemek istiyorsan d smart almalýsýn

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri