REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: stream BM-1000FTA_HW-16.00.A1_070715_TÜRKÇE DİL-HALT SORUNU TEST_EMU 177

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream BM-1000FTA_HW-16.00.A1_070715_TÜRKÇE DİL-HALT SORUNU TEST_EMU 177

[CENTER]
    arkadaşlar yazılım adındanda belli oldugu gibi halt sorunu yaşayan arkadaşlar için test amaçlı verilmiştir.bazı arkadaşların bu stream yazılımında halt sorunu yaşadıgı için yazılımlda bazı bugları gidermiye çalıştık atrıca türkçe dil ekledim buda test amaçlıdır.özellikle halt sorunu yaşayan arkadaşlar bu yazılımı yüklesinler ve bu sorunun devam edip etmedigi hakkında bilgi vermelerini rica ediyorum türkçe dil içinde bilgi bekliyorum

yazılımı kup 230 ile yükleyiniz
    Konu l@zista tarafından (17-07-2007 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: tps au problem olduğu için kaldırılmışrır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu animasyonlu yeni menümü yoksa normal stream menümü onuda belirtirsen iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu animasyonlu yeni menümü yoksa normal stream menümü onuda belirtirsen iyi olur
    stream menülü yazılım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkçe menü tamam Halt sorunu tamam ama tpsler açmıyor.
    Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımın sadece halt sorunu türkçe menü desteği giderilmiştir başka artıları yoktur F_ASLAN yazılımı düzenleme yaparken biraz aceleci olmuşsun bu konuda çalışmaları denenmiş olarak vermeni tavsiye ederim çıkabilecek herhangi bir sorunda hiç bir üyenin cihazını bu riske atma gereksinimi olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımın sadece halt sorunu türkçe menü desteği giderilmiştir başka artıları yoktur F_ASLAN yazılımı düzenleme yaparken biraz aceleci olmuşsun bu konuda çalışmaları denenmiş olarak vermeni tavsiye ederim çıkabilecek herhangi bir sorunda hiç bir üyenin cihazını bu riske atma gereksinimi olmasın
    halt sorunun sebebini bulduk ve çözdügümüzü düşünüyoruz..türkçe dil desteginide denedik bizde açıyor..Ama halt sorunu benim cihazımda yoq.

ayrıca arkadaşım denemeden verme diyorsun.Peki benim elimde 2adet 16.00.a1 cihaz var ve hiçbirinde halt sorunu yok fatihdede oyle Şimdi halt sorunlu bir cihaz nerden bulacaz...Mecburen birinden yardım istenilecek.Bunun içinde forumlar kurulu zaten...
    Konu aktaszafer tarafından (16-07-2007 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın fatih aslan strem yazlımların diyer serilerine türce menü nezaman gelir birde bu yazlımlara radyo arka fonu konmazmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın fatih aslan strem yazlımların diyer serilerine türce menü nezaman gelir birde bu yazlımlara radyo arka fonu konmazmı
    Radyo arka fon ekleme talimatı forumda var arkadaşım kendinde yapabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradan devam

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri