Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: stream BM-1000FTA_HW-16.00.A1_070715_TÜRKÇE DÝL-HALT SORUNU TEST_EMU 177

Kullanýcý Bilgi Menüsü

stream BM-1000FTA_HW-16.00.A1_070715_TÜRKÇE DÝL-HALT SORUNU TEST_EMU 177

[CENTER]
    arkadaþlar yazýlým adýndanda belli oldugu gibi halt sorunu yaþayan arkadaþlar için test amaçlý verilmiþtir.bazý arkadaþlarýn bu stream yazýlýmýnda halt sorunu yaþadýgý için yazýlýmlda bazý buglarý gidermiye çalýþtýk atrýca türkçe dil ekledim buda test amaçlýdýr.özellikle halt sorunu yaþayan arkadaþlar bu yazýlýmý yüklesinler ve bu sorunun devam edip etmedigi hakkýnda bilgi vermelerini rica ediyorum türkçe dil içinde bilgi bekliyorum

yazýlýmý kup 230 ile yükleyiniz
    Konu l@zista tarafýndan (17-07-2007 Saat 22:49 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: tps au problem olduðu için kaldýrýlmýþrýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu animasyonlu yeni menümü yoksa normal stream menümü onuda belirtirsen iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu animasyonlu yeni menümü yoksa normal stream menümü onuda belirtirsen iyi olur
    stream menülü yazýlým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkçe menü tamam Halt sorunu tamam ama tpsler açmıyor.
    Teşekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılımın sadece halt sorunu türkçe menü desteği giderilmiştir başka artıları yoktur F_ASLAN yazılımı düzenleme yaparken biraz aceleci olmuşsun bu konuda çalışmaları denenmiş olarak vermeni tavsiye ederim çıkabilecek herhangi bir sorunda hiç bir üyenin cihazını bu riske atma gereksinimi olmasın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cetindeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazılımın sadece halt sorunu türkçe menü desteği giderilmiştir başka artıları yoktur F_ASLAN yazılımı düzenleme yaparken biraz aceleci olmuşsun bu konuda çalışmaları denenmiş olarak vermeni tavsiye ederim çıkabilecek herhangi bir sorunda hiç bir üyenin cihazını bu riske atma gereksinimi olmasın
    halt sorunun sebebini bulduk ve çözdügümüzü düşünüyoruz..türkçe dil desteginide denedik bizde açıyor..Ama halt sorunu benim cihazımda yoq.

ayrıca arkadaşım denemeden verme diyorsun.Peki benim elimde 2adet 16.00.a1 cihaz var ve hiçbirinde halt sorunu yok fatihdede oyle Şimdi halt sorunlu bir cihaz nerden bulacaz...Mecburen birinden yardım istenilecek.Bunun içinde forumlar kurulu zaten...
    Konu aktaszafer tarafýndan (16-07-2007 Saat 10:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın fatih aslan strem yazlımların diyer serilerine türce menü nezaman gelir birde bu yazlımlara radyo arka fonu konmazmı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ugur26 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn fatih aslan strem yazlýmlarýn diyer serilerine türce menü nezaman gelir birde bu yazlýmlara radyo arka fonu konmazmý
    Radyo arka fon ekleme talimatý forumda var arkadaþým kendinde yapabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buradan devam

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri