Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 11400,15400,20400,30400 güncel sıralı kanal listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400,15400,20400,30400 güncel sıralı kanal listesi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benim gibi bu konularda cahil kalmışlar için biraz açıklama yapsaydın keşke emeğin boşa gitmesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Aşağıdaki Linkte Hepsi Var

Alıntı FaRCoN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benim gibi bu konularda cahil kalmışlar için biraz açıklama yapsaydın keşke emeğin boşa gitmesin.
    Kardeş aşağıda verdiğim linkte aradığın kanal listesi ve softcam var. Alıcına uygun dosyayı indirip açarak içindekileri masa üstüne çıkarıyorsun. Kanal listesinin içindeki loderin bilgisayar bağlantısını com 1'i seçiyorsun. Kanal yükleme bölümünden dosya bulu tıklıyorsun. Açılan sayfada dosyanın içinden çıkardığın kanal listesi üzerine iki kere tıklıyorsun. Ve yüklemeye başlıyor. Yükleme bittikten sonra tamam yazısı çıkacak. Tamamı tıklıyorsun. İşlem tamam. Eğer alıcına Aciko kanal listesini yüklemek istersen ozaman önce aciko bölümünde verilen alıcına uygun yazılımı şu şekilde yüklemen gerekli. Boot + yazılım +boot şeklinde yüklerken her dosyayı yüklerken alıcının elektrik fişini çekmen gerekli. Sonra bu sefer fişini çekmeden yukarıda anlattığım gibi kanal listesini ve softcamı yüklersin. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.:45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok teşekkürler anladım ama yine bişeyleri anlamadım.(safmıyım neyim)
    öncelikle acikonun ne özelliği varki demişsin "aciko kanal listesini yüklemek istersen" demişsin niye isteyimki bende bilmiyorum bide verdiğin linkte GM kanal listesi var bu ne oluyo acaba?? bende aciko yüklüyde bi zamanlar bi türlü kanalları açtıramamıştım geçen gün 04 04 2007 tarihli yazılımı yükledim ee senin verdiğin kanal listesini yükledim softcam yükledim multiyi açmıştı heralde eurosport filanda açtı sonra kanalları geziodum senin kanal listende bir çok kanal sinyal yok yazıyodu bende bu arkadaşın kanal listesini yükledim sonra softcam yükledim multi filan açılmadı ama kanal listesi hoşuma gitti ha bu arada menü mavi değilde normal oldu.şimdi sorum menü normal,acikoyu yükleyim,aciko menülü kanal listesini yükleyim,softcami yükleyim mi? yoksa sadece GM menülü kanal listesini yükleyim softcami yükleyim olurmu?(Ayrıca GM ne?)(acikonun özelliği ney?) teşekkürler hemşerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni kanal listesini indirmek için msn yazmak gerekiyormuş 2 tane en az

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sagol eline sağlik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri