Cenk İşler kendisini 1 yıllığına Antalyasporlu yapan mukaveleyi imzaladı. Törene katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesisleri'nde incelemelerde bulundu ve bazı açıklamalar yaptı..
Bakan Şahin, Hasan Subaşı Tesisleri'nde futbolcuların kaldığı odalar ve spor salonlarını gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den bilgi alan Bakan Şahin, daha sonra Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Cenk İşler'in imza törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Şahin, sporun gelişmesine destek veren bütün kulüpleri desteklemenin görevleri olduğunu söyledi. Antalyaspor'un, her branşta Türk sporuna büyük hizmet verdiğinin altını çizen Bakan Şahin, şöyle konuştu:
''Antalyaspor, geçtiğimiz yıl şanssız bir şekilde Süper Lig'den Lig A'ya düştü. Tüm Antalyalılar gibi ben de bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Yeni transfer Cenk İşler'i yakından tanıyorum. Bu yıl Antalyaspor'da forma giyecek olmasının, Antalyaspor'a ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Fırsat buldukça da Antalyaspor'un maçlarına gelmeye çalışacağım. Her başarılı takımı, oyuncuyu alkışlamak, sportmenliğin gereğidir. Spor tatlı bir rekabettir. Dostluk, kardeşlik, barış ve centilmenlik içinde bir seyir zevkidir. Bunun zaman zaman hepimizi rahatsız eden alanlara kaymış olması, kuşkusuz ki kamuoyunu ve bizi rahatsız ediyor. Ben Antalyaspor'un hem takımıyla, hem de taraftarlarıyla bu sezon da geçmiş sezonlarda olduğu gibi örnek tablolar sergileyeceğine inanıyorum.''

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de Bakan Mehmet Ali Şahin'e, Cenk İşler'in transferinde sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaliteli bir transfer gerçekleştirdiklerini belirten Peker, Antalyaspor'un tekrar Süper Lig'e çıkacağını söyledi. Konuşmaların ardından Cenk İşler, kendisini 1 yıllığına Antalyasporlu yapan mukaveleyi imzaladı.

İşler, ''Antalyaspor şanssız bir şekilde Lig A'ya düştü. Tekrar Süper Lig'e çıkması için elimden geleni yapacağım'' dedi.