Cenk Ýþler kendisini 1 yýllýðýna Antalyasporlu yapan mukaveleyi imzaladý. Törene katýlan Devlet Bakaný ve Baþbakan Yardýmcýsý Mehmet Ali Þahin, Antalyaspor'un Hasan Subaþý Tesisleri'nde incelemelerde bulundu ve bazý açýklamalar yaptý..
Bakan Þahin, Hasan Subaþý Tesisleri'nde futbolcularýn kaldýðý odalar ve spor salonlarýný gezdi. Büyükþehir Belediye Baþkaný Menderes Türel'den bilgi alan Bakan Þahin, daha sonra Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Cenk Ýþler'in imza törenine katýldý.
Burada bir konuþma yapan Þahin, sporun geliþmesine destek veren bütün kulüpleri desteklemenin görevleri olduðunu söyledi. Antalyaspor'un, her branþta Türk sporuna büyük hizmet verdiðinin altýný çizen Bakan Þahin, þöyle konuþtu:
''Antalyaspor, geçtiðimiz yýl þanssýz bir þekilde Süper Lig'den Lig A'ya düþtü. Tüm Antalyalýlar gibi ben de bunun geçici bir durum olduðunu düþünüyorum. Yeni transfer Cenk Ýþler'i yakýndan tanýyorum. Bu yýl Antalyaspor'da forma giyecek olmasýnýn, Antalyaspor'a ciddi katký saðlayacaðýna inanýyorum. Fýrsat buldukça da Antalyaspor'un maçlarýna gelmeye çalýþacaðým. Her baþarýlý takýmý, oyuncuyu alkýþlamak, sportmenliðin gereðidir. Spor tatlý bir rekabettir. Dostluk, kardeþlik, barýþ ve centilmenlik içinde bir seyir zevkidir. Bunun zaman zaman hepimizi rahatsýz eden alanlara kaymýþ olmasý, kuþkusuz ki kamuoyunu ve bizi rahatsýz ediyor. Ben Antalyaspor'un hem takýmýyla, hem de taraftarlarýyla bu sezon da geçmiþ sezonlarda olduðu gibi örnek tablolar sergileyeceðine inanýyorum.''
Ýmza töreninde konuþan Antalyaspor Baþkaný Sedat Peker de Bakan Mehmet Ali Þahin'e, Cenk Ýþler'in transferinde saðladýðý katkýlardan dolayý teþekkür etti.
Kaliteli bir transfer gerçekleþtirdiklerini belirten Peker, Antalyaspor'un tekrar Süper Lig'e çýkacaðýný söyledi. Konuþmalarýn ardýndan Cenk Ýþler, kendisini 1 yýllýðýna Antalyasporlu yapan mukaveleyi imzaladý.
Ýþler, ''Antalyaspor þanssýz bir þekilde Lig A'ya düþtü. Tekrar Süper Lig'e çýkmasý için elimden geleni yapacaðým'' dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri