Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Yeni anketimiz AŞK mı? PARA mı??

Katılımcı sayısı
495. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AŞK

172 34.75%
  • PARA

323 65.25%
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: AŞK mı ? PARA mı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki para nasılsa o olunca aşk koşarak geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Para oldugu zaman aşk seni göstermelikte olsa bulur sanırım. Tabiki herşey parada değildir ama bence önce saglık sonra para.Gönül ister ki ikiside olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede para para olmayınca ask bir yere kadar sürüyor ondan sonra çatlak sesler ve sonunda ayrılık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bencede Para

Arkadaslar bu günlerde ask diye birsey kaldimiki ya ?? eskiden millet parasisken ask vardi ama artik parasis askin olacagini düsünemiyorum. Benim düsüncem 1ytl en varsa 1ytl lik ask yasarsin 100 ytl en varsa 100 ytl lik. Yani lafin gelisi PARANI YAVAS HARCA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

napolyon ne demiş para para para bende para diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar aşk mı paramı yaşa göre degişir 18 yaşındaysan aşktır.35 yaşındaysan paradır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı suleymanpulat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar aşk mı paramı yaşa göre degişir 18 yaşındaysan aşktır.35 yaşındaysan paradır.

evet yaş ile çok yakın alakası var bu anketin daha küçük yaşlarda para da neymiş denebilir ama hayatın ciddiyetini anladıkça aşk ta neymiş denebilir :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki para aşk kendiliğinden gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aşkını satarmısın gibi.Sizcede öyle değil mi?Onun için insan o kişiyi çok sevmişse değil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aşkını alamazlar ama o kişiyi aşk için değil başka bir yönünden severse işte ozaman parasına göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tadakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aşkını satarmısın gibi.Sizcede öyle değil mi?Onun için insan o kişiyi çok sevmişse değil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aşkını alamazlar ama o kişiyi aşk için değil başka bir yönünden severse işte ozaman parasına göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.

yok anketi açarken öyle bi düşünce içinde olmadım öye olsaydı anket şöyle olurdu para için aşkınız satar mısınız?? diye o zaman herkes satmam cevabı verirdi burada ki amaç aşk mı? para mı?? anlatabilmişimdir umarım

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri