napolyon gibi önce para para
Teşekkur: 0
AŞK
PARA
napolyon gibi önce para para
bana görede aşk.
bende para diyorum para olursa aşkta olur nasıl olsa
ya orası öyle ama para olmadan aşk karın doyurmuyor o yüzden para olursa aşk öyle bir olurki kimse anlamaz dünya menfaat dünyası olmuş artık paran varsa herşey olur aşkta meşkte![]()
para denen saçmalık çıktığı andan itibaren dünyanın dengesi bozuldu.bende yıllardır para diye savunurdum ama artık öğrendimki paradan çok çok değerli şeyler var.öncelikle sağlık sonra aşk sonra para.emin olun sağlığınız olmadığı sürece trilyonlarınız olsa neye yarar.sonuçta 1 saat önce lotoyu kazanıp trilyoner olan bir insan bile 1 saat sonra ölebiliyor.gelelim aşkmı paramı konusuna.bu konuda ise yine parayı seçerdim ama her zaman hayalini kurduğum gibi birşey denk gelirse seçerim.hayalim ise insanların birbirlerini para için deil onları iç güzellikleri ile sevmeleridir.işte bu yüzdende uzun zamandır kimseyle ilgilenmiyorum nedeni ise insanların beni para için sevmesinden çok yanlız kalmayı tercih etmemdir.ve şu an param olsada hiç bir işe yaramıyor manevi açıdan iyi değilim maddi olsa neye yarar
sonuç olarak akıllı ve mantıklı düşünürseniz para demenin bir anlamı yok.sonuçta enayi durumuna düşüyorsunuz.partneriniz sizi para için sevecekse ve sizde göz yuma yuma buna izin verecekseniz ben birşey demiyorum.bence yanlız kalın ve sizi gerçekten siz olduğunuz için sevecek birini bekleyin aynı ben gibi![]()
İkisinden biri eksik olursa olmaz..Eğer ankete "Her İkiside" seçeneği eklenseydi emin olun o kazanırdı![]()
Ben para diyorum bu devirde aşk yalan oldu.
aç karna aşk karın doyurmuyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri