Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Yeni anketimiz AŞK mı? PARA mı??

Katılımcı sayısı
495. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AŞK

172 34.75%
  • PARA

323 65.25%
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: AŞK mı ? PARA mı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

napolyon gibi önce para para

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana görede aşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende para diyorum para olursa aşkta olur nasıl olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende para diyorum para olursa aşkta olur nasıl olsa
    Para olduktan sonra aşk olmaz.Aşk karsılıksız ve manfaatsiz yaşanır yanlışmıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Para olduktan sonra aşk olmaz.Aşk karsılıksız ve manfaatsiz yaşanır yanlışmıyım
    ya orası öyle ama para olmadan aşk karın doyurmuyor o yüzden para olursa aşk öyle bir olurki kimse anlamaz dünya menfaat dünyası olmuş artık paran varsa herşey olur aşkta meşkte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

para denen saçmalık çıktığı andan itibaren dünyanın dengesi bozuldu.bende yıllardır para diye savunurdum ama artık öğrendimki paradan çok çok değerli şeyler var.öncelikle sağlık sonra aşk sonra para.emin olun sağlığınız olmadığı sürece trilyonlarınız olsa neye yarar.sonuçta 1 saat önce lotoyu kazanıp trilyoner olan bir insan bile 1 saat sonra ölebiliyor.gelelim aşkmı paramı konusuna.bu konuda ise yine parayı seçerdim ama her zaman hayalini kurduğum gibi birşey denk gelirse seçerim.hayalim ise insanların birbirlerini para için deil onları iç güzellikleri ile sevmeleridir.işte bu yüzdende uzun zamandır kimseyle ilgilenmiyorum nedeni ise insanların beni para için sevmesinden çok yanlız kalmayı tercih etmemdir.ve şu an param olsada hiç bir işe yaramıyor manevi açıdan iyi değilim maddi olsa neye yarar

sonuç olarak akıllı ve mantıklı düşünürseniz para demenin bir anlamı yok.sonuçta enayi durumuna düşüyorsunuz.partneriniz sizi para için sevecekse ve sizde göz yuma yuma buna izin verecekseniz ben birşey demiyorum.bence yanlız kalın ve sizi gerçekten siz olduğunuz için sevecek birini bekleyin aynı ben gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    para denen saçmalık çıktığı andan itibaren dünyanın dengesi bozuldu.bende yıllardır para diye savunurdum ama artık öğrendimki paradan çok çok değerli şeyler var.öncelikle sağlık sonra aşk sonra para.emin olun sağlığınız olmadığı sürece trilyonlarınız olsa neye yarar.sonuçta 1 saat önce lotoyu kazanıp trilyoner olan bir insan bile 1 saat sonra ölebiliyor.gelelim aşkmı paramı konusuna.bu konuda ise yine parayı seçerdim ama her zaman hayalini kurduğum gibi birşey denk gelirse seçerim.hayalim ise insanların birbirlerini para için deil onları iç güzellikleri ile sevmeleridir.işte bu yüzdende uzun zamandır kimseyle ilgilenmiyorum nedeni ise insanların beni para için sevmesinden çok yanlız kalmayı tercih etmemdir.ve şu an param olsada hiç bir işe yaramıyor manevi açıdan iyi değilim maddi olsa neye yarar

sonuç olarak akıllı ve mantıklı düşünürseniz para demenin bir anlamı yok.sonuçta enayi durumuna düşüyorsunuz.partneriniz sizi para için sevecekse ve sizde göz yuma yuma buna izin verecekseniz ben birşey demiyorum.bence yanlız kalın ve sizi gerçekten siz olduğunuz için sevecek birini bekleyin aynı ben gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkisinden biri eksik olursa olmaz..Eğer ankete "Her İkiside" seçeneği eklenseydi emin olun o kazanırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben para diyorum bu devirde aşk yalan oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aç karna aşk karın doyurmuyor

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri