napolyon gibi önce para para
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AÞK
PARA
napolyon gibi önce para para
bana görede aþk.
bende para diyorum para olursa aþkta olur nasýl olsa
ya orası öyle ama para olmadan aşk karın doyurmuyor o yüzden para olursa aşk öyle bir olurki kimse anlamaz dünya menfaat dünyası olmuş artık paran varsa herşey olur aşkta meşkte![]()
para denen saçmalýk çýktýðý andan itibaren dünyanýn dengesi bozuldu.bende yýllardýr para diye savunurdum ama artýk öðrendimki paradan çok çok deðerli þeyler var.öncelikle saðlýk sonra aþk sonra para.emin olun saðlýðýnýz olmadýðý sürece trilyonlarýnýz olsa neye yarar.sonuçta 1 saat önce lotoyu kazanýp trilyoner olan bir insan bile 1 saat sonra ölebiliyor.gelelim aþkmý paramý konusuna.bu konuda ise yine parayý seçerdim ama her zaman hayalini kurduðum gibi birþey denk gelirse seçerim.hayalim ise insanlarýn birbirlerini para için deil onlarý iç güzellikleri ile sevmeleridir.iþte bu yüzdende uzun zamandýr kimseyle ilgilenmiyorum nedeni ise insanlarýn beni para için sevmesinden çok yanlýz kalmayý tercih etmemdir.ve þu an param olsada hiç bir iþe yaramýyor manevi açýdan iyi deðilim maddi olsa neye yarar
sonuç olarak akýllý ve mantýklý düþünürseniz para demenin bir anlamý yok.sonuçta enayi durumuna düþüyorsunuz.partneriniz sizi para için sevecekse ve sizde göz yuma yuma buna izin verecekseniz ben birþey demiyorum.bence yanlýz kalýn ve sizi gerçekten siz olduðunuz için sevecek birini bekleyin ayný ben gibi![]()
İkisinden biri eksik olursa olmaz..Eğer ankete "Her İkiside" seçeneği eklenseydi emin olun o kazanırdı![]()
Ben para diyorum bu devirde aþk yalan oldu.
aç karna aþk karýn doyurmuyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri