maalesef paran varsa aþkta bulursun gerisinide,paran yoksa orda problem baþlar..aþk maþk hikaye,,kadýnlarýn %90 ý paraya aþýktýr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AÞK
PARA
maalesef paran varsa aþkta bulursun gerisinide,paran yoksa orda problem baþlar..aþk maþk hikaye,,kadýnlarýn %90 ý paraya aþýktýr
aþk=para bunu hiç kimse deðiþtiremez paran varsa aþkýnda vardýr (sen öyle sanarsýn)
Bir atasözümüze uyarak bende para diyorum. " Karý olmayanýn, yari olmaz." Eskiden samanlýk seyrandý ama þimdikiler daire istiyorlar, arabada olursa dahada güzel olur diyorlar. Gençler siz yinede aþktan vaz geçmeyin. bakmayýn bizim gibi dinazorlarýn laflarýna. Onlar ne cevizler kýrdýlar da þimdi para diyorlar.
Saygýlar.
bende para diyorum þimdiki aþklarýn hepsi yalan olmuþ onun için para
malesef para olmayan yerde yeþillikte olmuyor![]()
zenginlerde aðlar huzur olmayýnca saadet gelmez sevgi muhakak olacak..
![]()
15-25 yaþlarý arasýnda aþk derdim.
25-34 yaþlarýnda iken belki para derdim.
yaþ 35 olunca eski günlerim geliyor aklýma ve ulan neydi o günler. neydi o heyecan sabahlara kada uykusuz kalmalar ertesi gün sevdiðini göreceðin saatin gelmesi için sabýrsýzlýkla beklemeler. evet aþk.
aslinda ask.ama para yok yok ask.parami yoksa ...ilk basta ask ama sonra para.parayla saadet olmaz diyorlar bence bulaf gecmiste kaldi.gunumuze pekuymuyor
aþk aþk
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri