Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Yeni anketimiz AÞK mý? PARA mý??

Katýlýmcý sayýsý
495. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AÞK

172 34.75%
  • PARA

323 65.25%
Sayfa 6/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: AÞK mý ? PARA mý??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki para nasýlsa o olunca aþk koþarak geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Para oldugu zaman aşk seni göstermelikte olsa bulur sanırım. Tabiki herşey parada değildir ama bence önce saglık sonra para.Gönül ister ki ikiside olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede para para olmayýnca ask bir yere kadar sürüyor ondan sonra çatlak sesler ve sonunda ayrýlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bencede Para

Arkadaslar bu günlerde ask diye birsey kaldimiki ya ?? eskiden millet parasisken ask vardi ama artik parasis askin olacagini düsünemiyorum. Benim düsüncem 1ytl en varsa 1ytl lik ask yasarsin 100 ytl en varsa 100 ytl lik. Yani lafin gelisi PARANI YAVAS HARCA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

napolyon ne demiş para para para bende para diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar aþk mý paramý yaþa göre degiþir 18 yaþýndaysan aþktýr.35 yaþýndaysan paradýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý suleymanpulat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar aþk mý paramý yaþa göre degiþir 18 yaþýndaysan aþktýr.35 yaþýndaysan paradýr.

evet yaþ ile çok yakýn alakasý var bu anketin daha küçük yaþlarda para da neymiþ denebilir ama hayatýn ciddiyetini anladýkça aþk ta neymiþ denebilir :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki para aþk kendiliðinden gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aþkýný satarmýsýn gibi.Sizcede öyle deðil mi?Onun için insan o kiþiyi çok sevmiþse deðil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aþkýný alamazlar ama o kiþiyi aþk için deðil baþka bir yönünden severse iþte ozaman parasýna göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tadakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aþkýný satarmýsýn gibi.Sizcede öyle deðil mi?Onun için insan o kiþiyi çok sevmiþse deðil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aþkýný alamazlar ama o kiþiyi aþk için deðil baþka bir yönünden severse iþte ozaman parasýna göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.

yok anketi açarken öyle bi düþünce içinde olmadým öye olsaydý anket þöyle olurdu para için aþkýnýz satar mýsýnýz?? diye o zaman herkes satmam cevabý verirdi burada ki amaç aþk mý? para mý?? anlatabilmiþimdir umarým

Sayfa 6/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri