tabiki para nasýlsa o olunca aþk koþarak geliyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AÞK
PARA
tabiki para nasýlsa o olunca aþk koþarak geliyor
Para oldugu zaman aşk seni göstermelikte olsa bulur sanırım. Tabiki herşey parada değildir ama bence önce saglık sonra para.Gönül ister ki ikiside olsun.
bencede para para olmayýnca ask bir yere kadar sürüyor ondan sonra çatlak sesler ve sonunda ayrýlýk
Arkadaslar bu günlerde ask diye birsey kaldimiki ya ?? eskiden millet parasisken ask vardi ama artik parasis askin olacagini düsünemiyorum. Benim düsüncem 1ytl en varsa 1ytl lik ask yasarsin 100 ytl en varsa 100 ytl lik. Yani lafin gelisi PARANI YAVAS HARCA![]()
napolyon ne demiş para para para bende para diyorum![]()
arkadaþlar aþk mý paramý yaþa göre degiþir 18 yaþýndaysan aþktýr.35 yaþýndaysan paradýr.
tabiki para aþk kendiliðinden gelir
Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aþkýný satarmýsýn gibi.Sizcede öyle deðil mi?Onun için insan o kiþiyi çok sevmiþse deðil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aþkýný alamazlar ama o kiþiyi aþk için deðil baþka bir yönünden severse iþte ozaman parasýna göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.
yok anketi açarken öyle bi düþünce içinde olmadým öye olsaydý anket þöyle olurdu para için aþkýnýz satar mýsýnýz?? diye o zaman herkes satmam cevabý verirdi burada ki amaç aþk mý? para mý?? anlatabilmiþimdir umarým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri