REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kasımpaşalıyız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kasımpaşalıyız

Kasımpaşa'nın yeni transferleri Coulibaly ve Moritz, iddialı açıklamalar yaptı.
    16.07.2007

Uyum sorunu aşılıyor
    Süper Lig’in yeni takımı Kasımpaşaspor, Bolu Korum Otel’de sezon hazırlıklarını sürdürürken, İstanbul temsilcisinin yabancı futbolcuları Coulibaly ve Andre Moritz, FANATİK’e iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’yi çok beğendiklerini söyleyen iki futbolcu, “Burada çok mutluyuz. Böyle çalışmaya devam edersek, ligde fırtına gibi eseriz” diye konuştu. Fransa 2. Ligi ekiplerinden İstres’ten transfer edilen Coulibaly, “Türkiye’ye uyum sağlamaya başladık. Çok iyi bir yerde kamp yapıyoruz. Her şey yolunda” ifadesini kullandı.

Moritz’in heyecanı
    Lacivert-Beyazlılar’ın Brezilya’nın Fluminense takımından kadrosuna dahil ettiği Andre Moritz ise, “Roberto Carlos, Ricardinho, Alex gibi Brezilyalı yıldızların yer aldığı bir ligde mücadele edeceğim için çok heyecanlıyım. Teklif geldiğinde önce biraz düşündüm, bu isimimleri duyunca hemen kabul ettim. Kasımpaşa’da kendimi göstereceğim. Gördüğüm kadarıyla kadromuzda yetenekli oyuncular var. Ligde iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Teknik direktör Kadir Özcan, yeni transferlerin performansından memnun olduğunu söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kasımpaşa Kasımpaşa Kasımpaşa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enbüyük kasimpasa kasimpasaliyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lorant ta gitti kim gelecek, takım çok kötü gidiyor..umarım en kısa zmanda toparllar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haydı kasımpaas senden galıbıyet beklıyoruz artık lıderlık koltugundan fenerı gormek ıstıyoruz.kasımpasaspora basarılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri