Kasýmpaþa'nýn yeni transferleri Coulibaly ve Moritz, iddialý açýklamalar yaptý.
16.07.2007

Uyum sorunu aþýlýyor
Süper Lig’in yeni takýmý Kasýmpaþaspor, Bolu Korum Otel’de sezon hazýrlýklarýný sürdürürken, Ýstanbul temsilcisinin yabancý futbolcularý Coulibaly ve Andre Moritz, FANATÝK’e iddialý açýklamalar yaptý. Türkiye’yi çok beðendiklerini söyleyen iki futbolcu, “Burada çok mutluyuz. Böyle çalýþmaya devam edersek, ligde fýrtýna gibi eseriz” diye konuþtu. Fransa 2. Ligi ekiplerinden Ýstres’ten transfer edilen Coulibaly, “Türkiye’ye uyum saðlamaya baþladýk. Çok iyi bir yerde kamp yapýyoruz. Her þey yolunda” ifadesini kullandý.

Moritz’in heyecaný
Lacivert-Beyazlýlar’ýn Brezilya’nýn Fluminense takýmýndan kadrosuna dahil ettiði Andre Moritz ise, “Roberto Carlos, Ricardinho, Alex gibi Brezilyalý yýldýzlarýn yer aldýðý bir ligde mücadele edeceðim için çok heyecanlýyým. Teklif geldiðinde önce biraz düþündüm, bu isimimleri duyunca hemen kabul ettim. Kasýmpaþa’da kendimi göstereceðim. Gördüðüm kadarýyla kadromuzda yetenekli oyuncular var. Ligde iyi iþler yapacaðýmýza inanýyorum” dedi. Teknik direktör Kadir Özcan, yeni transferlerin performansýndan memnun olduðunu söyledi.