F.Bahçe'nin sambacýlarý Edu ve Vederson'dan iddialý açýklamalar !.. Brezilyalý futbolcular gelecek sezon bütün kupalara talip olduklarýný ve bu kupalar için en büyük adayýn F.Bahçe olduðunu söylediler.
Edu ve Vederson'un açýklamalarý þöyle..
100. yýlda gelen þampiyonluk beni çok gururlandýrdý. Bu þampiyonluðu Brezilya'da da kutladýk. 100. yýlda alýnan bu baþarý gurur kaynaðý olduðu kadar bize daha büyük sorumluluklar yükledi. Þimdi daha büyük baþarýlar için çalýþmalarýmýzý yoðunlaþtýrýyoruz. Brezilya'da da büyük yanký buldu 100. yýlda yaþadýðýmýz gurur. Arkadaþlarýmýz, ailemiz ve oradaki spor camiasý da baþarýmýzý ve sevincimizi bizlerle paylaþtý
"100.YILDA BASKI ALTINDAYDIK"
Sezon boyunca çektiðimiz bütün sýkýntýlarý þampiyonluk kupasý ile unuttuk. 100. yýl olmasý dolayýsýyla baský altýndaydýk. Hepimiz baskýyý kaldýrabilecek durumdaydýk ama bu baský anlatýlýr gibi deðildi, zaman zaman zorlandýk.
Roberto Carlos'un aramýza katýlmasýna çok sevindim. Ondan hepimizin öðreneceði çok þey var. Kiþiliðiyle ve mütevaziliði ile de örnek bir insan. Galatasaray maçýnda attýðým gol benim için çok anlamlýydý. Taraftarýmýzýn diliyle gerçek fenerbahçeli olmanýn onurunu yaþamýþtým. Bu duyguyu tatmak güzeldi. Ama benim asýl görevim defans. Kaleci son adam ama topun son adama gelmemesinin önündeki set biziz.
"BÝZ BÝR AÝLEYÝZ"
Fenerbahçeli futbolcular olarak bana göre biz gerçekten bir aile olduk. Bu ailede kimse kimsenin zarar görmesini itemiyor, sevinçleri ve üzüntüleri gerçekten birlikte yaþýyor.
Bu sezon bütün kupalara talibiz ve bu kupalar için en büyük adayýz. Baþarýlý olacaðýmýza hiç þüphemiz yok. Hepimiz 100. yýlýn ardýndan daha büyük baþarýlar kazanmamýz gerektiðini biliyoruz. Yeni yüzyýla daha baþarýlý bir þekilde girmek istiyoruz
Yeni sezonda ateþli taraftarýmýzla buluþmayý iple çekiyorum. Çok sayýda takýmýn taraftarýný gördüm ama Fenerbahçe taraftarý gibisi gerçekten eþsiz.
GÖKÇEK VEDERSON
Kampta bize her türlü imkanýn kendilerine sunulduðunu söyleyen Vederson ."Bizden sadece iþimizi yapmamýz isteniyor. Futbolcular olarak dünyada istediði iþi yapamayan çok insandan þanslýyýz."dedi."Bütün takým ile çok iyi anlaþtýðýný belirten sambacý "Herkes sýcak kanlý ve anlayýþlý. Sahada ise tam bir disiplin var. Herkes çok çalýþýyor, herkes forma giymek istiyor. Tabi forma sayýsý kýsýtlý. Herkes profesyonel bir þekilde iþini yapmaya çalýþýyor. Ýþ dýþýnda da sýcak bir ortam var "dedi.
"F.BAHÇE BREZÝLYA'DA ÇOK SEVÝLÝYOR"
"Ülkemde herkes Fenerbahçe'ye gelmemden dolayý memnun oldu. Brezilya'da Fenerbahçe'nin gerçekten büyük bir kitlesi var. VE Fenerbahçe orada gerçekten ilgiyle takip ediliyor"
"Fenerbahçe'de bir Türkiye-Brezilya sentezi var. Bu da ortaya güzel bir futbol çýkarýyor. Brezilyalýlarýn bana göre temel özelliði çok çalýþmalarýdýr. Çalýþmalarý verimlidir ve daha fazla þeyler verebilmek doðrultusunda çalýþýrlar. Türklerin kaybetmeme hýrsýyla bütünleþince gerçekten farklý bir tarz oluyor bana göre"
"Fizik kapasitesi yüksek, tekniði iyi ve kazanma hýrsý olan bir takým oluþturabilirsek daha büyük iþler yapabileceðimize inanýyorum. Þu anki çalýþmalarýn temelinde de bu var. Zico, hepimizden daha fazla tempo istiyor. Tekniðimizi geliþtirmeye çalýþýrken, kazanma mecburiyeti ve kazandýktan sonraki mutluluðu hepimize farklý aþýlýyor"
"ROBERTO CARLOS ÝLE OYNAMAK BÜYÜK GURUR"
Roberto Carlos ile oynamanýn her futbolcunun arzuladýðý bir þey olduðunu söyleyen Vederson."Carlos ile oynamak Benim için büyük mutluluk, büyük gurur" dedi. Fenerbahçe'nin taraftarýnýn çok büyük olduðunu söyleyen Vederson "Taraftarýn mutluluðu için elimden geleni yapacaðým" dedi.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri