Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Bodrum'da Ortalýk Karýþtý....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

şimdi bunda ortalık karıştı diye başlık atmanın ne anlamı var arkadaşım belki kendi aralarında bir sorun vardır bir insan zorla merhaba demez herhalde işte türkiyeyide senin gibi insanlar karıştırıyor yazdıgın başlık ile konunu hiç bir alakası yok bence of of biz ne zaman adam olacagız bilmiyorum daha sporun bile ne anlama geldiyini ögrenemedik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þimdi bunda ortalýk karýþtý diye baþlýk atmanýn ne anlamý var arkadaþým belki kendi aralarýnda bir sorun vardýr bir insan zorla merhaba demez herhalde iþte türkiyeyide senin gibi insanlar karýþtýrýyor yazdýgýn baþlýk ile konunu hiç bir alakasý yok bence of of biz ne zaman adam olacagýz bilmiyorum daha sporun bile ne anlama geldiyini ögrenemedik
    Arkadaþým, haberi yazan arkadaþa neden böyle ters cevap veriyorsun. Arkadaþ bir haber bulmuþ onu yazýyor. Ortalýðý neden karýþtýrsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yorum TencerenÝn DÝbÝ Kara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þimdi bunda ortalýk karýþtý diye baþlýk atmanýn ne anlamý var arkadaþým belki kendi aralarýnda bir sorun vardýr bir insan zorla merhaba demez herhalde iþte türkiyeyide senin gibi insanlar karýþtýrýyor yazdýgýn baþlýk ile konunu hiç bir alakasý yok bence of of biz ne zaman adam olacagýz bilmiyorum daha sporun bile ne anlama geldiyini ögrenemedik
    bana bak tosunum,ben ortalýðý karýþtýrmak isteseydim gazetenin resmi web adresinden haberi alýp buraya taþýmam,kendi fikirlerim doðrultusunda uydurma bi haber yazardým...akýllý ol...onu beceremiyosan aðýr ol molla desinler....onuda bilmiyosan sus adam bilsinler...selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri