REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart'ın yalanına bakınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart'ın yalanına bakınız.

Arkadaşlar biz dükkanda dsmart bayiliği aldık.Ama genede milleti uyarmak istiyorum.Bu d-smart'a kanmayın.Geçen gün bayilerle yapılan toplantıda Eylül ayında kontör sisteminin geleceğini Vede bayilerden para karşılığı kontör alınıp film kanallarını falan kontörle izleneceği bildirildi.Adamlar para pul ödemek yok diyolar.300 milyona rec. satıyolar.Bide ilerde kontörlü kanalları izletecekler.Kanmayın her çıkana. (Bide bizim milletimiz ne çıksa hemen alıyor.Sonradan işin içine tekrardan para , şifre olayı girdiğinde millet keşke almasaydık diyor.Biz nasıl bi milletiz anlamadım.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın dostum bunlar düzmece al bir uydu alıcısı takır takır izle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın dostum bunlar düzmece al bir uydu alıcısı takır takır izle.

Kardeş zaten en iyisi normal uydu.Ne digitürk ne d-smart nede karasal dijital.Hepsi palavra.(Bak mesela biz digitürk'de kuruyorduk.Günlük 10-12 adet kuruyorduk.Ama ne diyolar mesela.Kurulum bedava diyolar.Aktivizyon bedeli olarak alıyorduk.O 20 ytl yi biz montaj başına biz alıyorduk.Al işte buda başka bi kazık.24 ay ödüyorsun.240 milyon ödemiş oluyorsun.Ve kötü VESTEL 9001 uydu alıcısı ve tek çanak sahibi oluyon.Bu nasıl bir işse.(Gerçi orası beni ilgilendirmiyodu.Ben 30 dakkada çanaağı takıp 20 lirayı alıyodum. )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size katıyorum aynen cıhaz.da cıhaz olsa tembelin danıskası eşek bile bundan daha hızlıdır..........kesinlikle.... müşterıye uyarmadan satmayınız saygılar.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
    birde halktanalınanabu paralar ne oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gördük ..gs.bjk.fener hazırlık maçları d- smartta ..hani fener maçı yalan---------------------------.hoş geldin SANSUİ FREE TV....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size silah zoruyla alacaksınız falan demiyorlar.. bunlar bir nevi yatırım.. digitürkten milletin ağzı yanıyor.abone olmak bir dert,iptal ettirmek ayrı bir dert.ve de pazarlıklarla fiyat belirlemek dahada komik.. bu bir ileriye dönük yatırım. adamlar birkaç sene sonra lig ihalesini alacaklar. şuan itibarıyle ister izle ister izleme digitürke full paket 80 ytl falan ödüyosun tahminimce. ama adam ne yapacak, istediğin maçı seç onu izle, sadece onun parasını öde, istediğin programı seç onu öde onu izle. bu daha mantıklı değilmi. yarın birgün emu ile izlenen kanallarda kalmayacak. saten 10 tane kanal dışında türk kanalları işkence... sana zorla al diyen yok d-smartı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu gördük ..gs.bjk.fener hazırlık maçları d- smartta ..hani fener maçı yalan---------------------------.hoş geldin SANSUİ FREE TV....
    fener maçları da başlıyor dostum 18 temmuz dan itibaren :45: ha izlemek istiyorsan d smart almalısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Patronlara

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
    birde halktanalınanabu paralar ne oluyor

Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor. Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desenize fenerinde gazoz kupası maçlarıda D-Smartta....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri