arkadaşlar Free XTV ler viacces da şifreleri var buraya güncel şifre girilse açılırmı? ben cw *** girilerek izlenebiliyo diye biliyorum. zaten goldmaster cihazların tamamı bu kanalları açabilecek düzeyde değil. yazılımı ve münüsü yok zaten :46:
arkadaşlar Free XTV ler viacces da şifreleri var buraya güncel şifre girilse açılırmı? ben cw *** girilerek izlenebiliyo diye biliyorum. zaten goldmaster cihazların tamamı bu kanalları açabilecek düzeyde değil. yazılımı ve münüsü yok zaten :46:
arkadaşım şu an için aktif olan keyler yok olan şifreleri biss bölümü veya fix cvbölümüne girerek izlenebilir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşım aktif olan keyleri biss bölümünde izleten goldmasterın bir kaç modeli var diğerleri hiç açmazayrıca freex leri fix cw lere yazmak gibi bir şansımız şuan için yok. sen başka bi cihazdan bahsetmek istedin galiba
![]()
arkadaşım kendi msj ında dediğin gib gm cihazlarında bu sistemin tüm modellerinde olmadığını yazmışsın ben zaten msj da cihaz adı vermedim sadece şu an için nasıl ve ne yaparak izlenildiği hakkında bilgi vermek istedim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
dostum ben biss keyle hiç izleyemedim nedense?
arkdaşım 11000 serisinde freex kanalının sadece bir tanesi izlenebilmektedir. bunuda gm yazılımlarında cv bölümü olmadığı için aktif olan keyi biss bölümüne gireriz.
izlenebilir derkende şu an için aktif *** yok aktif keyler olduğu zaman izlenebilir. Sky modüllü cihazlardada *** viev kanalı modül sayesinde açılmaktadır
goldmaster bu yol izlemesiyle bi kanal açamaz her kanala bi menü ekleyecekse vayyy aynı system32 klasörünün içi gibi folloş olur.zaten o minicik hafızası buna asla izin vermez. standart emuyla devam edecek... :boese157: freex mct mtv ve bu şifreleme sistemini kullanan kanalları izlemek isteyenler çözümü beklemesinler. en azından uzun bi süre
![]()
:00000002: :00000002: :00000002:
Konu Eboscro tarafından (05-11-2006 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım şu an goldmaster piyasaya 2 mb flaşa sahip yeni cihazlar çıkardı. şimdi sen diyeceksin yeni cihazmı alacaz tabi bu zor ama gelişmeler bakılırsa 1 mb devri bitiyor. elimizdeki cihazların flaşlarını 2 mb yapmamız gerekecek bunun içinde gelişmeler göre çalışıp sonuca bakacağız.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri