Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Lincoln'ün sabrý taþtý !..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lincoln'ün sabrý taþtý !..

Galatasaray'ýn yeni transferi Brezilyalý yýldýz Cassio Lincoln, sonunda dayanamadý, kendisini Ýsviçre ve Almanya'daki hazýrlýk maçlarýnda oynatmayan hocasý Karl Heinz Feldkamp'ýn kapýsýný çaldý.

Duisburg'ta takýmýn kamp yaptýðý otelin lobisinde, Alman teknik adamýn yanýna giden sambacý yýldýz, "Hocam artýk oynamak istiyorum. Bir tek ben forma þansý bulamadým. Beni ne zaman oynatacaksýnýz?" diye sordu. Basýn mensuplarýnýn oynanan üç hazýrlýk maçýnda sorduðu tanýdýk soruyu bir kez de yýldýz oyuncusu için cevaplayan 73 yaþýndaki tecrübeli hoca, "Hayýr, þimdi oynayamazsýn. Sabýrsýzlandýðýný biliyorum ama kendini Ýstanbul'a sakla" dedi.

Feldkamp'ýn verdiði bu cevapla bir hayli morali bozulan Brezilyalý yýldýzýn üzgün bir þekilde masadan kalktýðý ve odasýna gittiði öðrenildi. Sambacý yýldýzla daha sonra bir kez daha özel bir görüþme yapan Alman hocanýn, Lincoln'e moral vererek, "Senin nasýl bir futbolcu olduðunu zaten biliyorum. Bu kampta önemli olan seni deðil diðerlerini görebilmem. Çalýþmaya devam et ve biraz daha bekle. Ýstanbul'daki muhteþem taraftarý tribünlerde görünce ne demek istediðimi anlayacaðýndan eminim" diye konuþtuðu bildirildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hoca bilir işini

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sabreden derviþ muradýna ermiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw adam sakat neden oynatsınki!!!!
    medya yine saçmalamaya başladı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri