Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: NİHAYET yerli türk arabasını yaptık ....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NİHAYET yerli türk arabasını yaptık ....

Nihayet yerli türk arabasını cesaretli bir girişimcimiz .. Yurtdışındaki otomobil fuarlarında herkesin lüks spor otomobilleri incelemesine izin verilirken, Türkiye'deki otomobil fuarlarında belirli kişiler dışında kimsenin bu otomobillere yaklaştırılmamasını içerleyen bir girişimci 40 türk mühendisinin sıkı çalışmasının sonucu yerli spor otomobil üretti.
    işte resmi linki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu hunter100 tarafından (18-07-2007 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim nerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay be baya güzel bi otomobil yapmışlar helal olsun ...Araçlarla ilgili bilgiyi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinden bulabilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmi likkini mesafına eklemiştim arkadaşım .. ama daha önce resim eklemeniğim için beceremedim elimde birçok resmi var anlatırsanız nealıl ekleneceğini ekleyeyim ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resmi likkini mesafına eklemiştim arkadaşım .. ama daha önce resim eklemeniğim için beceremedim elimde birçok resmi var anlatırsanız nealıl ekleneceğini ekleyeyim ....
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler nihayet fotoları ekledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır aracın 2500 cc benzinli 220 hp motorlu versiyonuda var .. Durun bakalım benim çok hoşuma gitti böyle bir girişim hemen vurmayalım türk yaptı diye ,,, Bu kadarda öz güvenimizi kaybeymeyelim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayirlisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi saçma bir araba hiç heveslenmeyin.yada bana göre saçma gözükmesi şöyle.adamlar ferrariye rakip yapacağız demişler ve bir işe kalkışmışlar.iyi güzel buraya kadar herşey iyi.hatta prototipine 2 milyon dolar harcanmış buda çok güzel ama gelelim saçmalığa.

adamlar diyorki arabamız çok güzel çok özel fln.bi bakıyorum ön farları adam gibi değil.arkası adam gibi değil.2 kişilik.bunlar dezavantajları.peki gülmemek için sıkı durun.ferrariye rakip yaptık diyen adamlar o arabaya nasıl bir motor koymuş biliyormusunuz?

1.5 litre 125 beygir dizel motor yani şunu gidip avrupada ferrariye rakip yaptık diye övünseler adamlar saatlerce gülmekten bıkarlar.yani ferrariye rakibi dizel 1.5 motorla yapan adamlardan birşey beklemem daha hadi onu geçiyim fiyatı ne kadar biliyormusunuz? 150 milyar :S saçmalığın daniskası.5 para etmez bir arabaya 150 milyar veren insanların aklından şüphe ederim ben bide utanmadan 150-250 arası müşteri isteğine göre diyor.sanki bana altından yapılmış.valla kusura bakmasınlar hiç.ben gidipte döşemeciden bozma bir araba yapımcısının yaptığı ferrari rakibine hiçte 150 milyar fln veremem.50 milyar bile çok o arabaya.giderim en kralından mercedes,bmw,audi,volkswagen türü birşey alırım hiç deilse etoxdan daha hızlı ve daha sağlamdır

inşallah ne demek istediğimi anlamışssınızdır.araba üretmek öyle döşemecinin işi değil.varsa güçleri koç,sabancı,aydın doğan birleşir ortaya 100 milyonlarca dolar dökerler sonra adam gibi birşey çıkar.elin çinlisi bile neler yapıyor biz hala tofaşımızla övünüyoruz sonrada kalkıp ferrari rakibi çıkarıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir anda Tofaş'tan bu çeşit bir arabaya geçilmesi çok doğru bir adım değil.İlk önce sağlam ve orta sınıfa yönelik bir araba yaparsın, piyasanın güvenini kazanınca daha büyük adımlar atarsın.
    Bizimkiler emeklemeden uçmaya çalışıyor.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri