Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: NİHAYET yerli türk arabasını yaptık ....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir anda Tofaş'tan bu çeşit bir arabaya geçilmesi çok doğru bir adım değil.İlk önce sağlam ve orta sınıfa yönelik bir araba yaparsın, piyasanın güvenini kazanınca daha büyük adımlar atarsın.
    Bizimkiler emeklemeden uçmaya çalışıyor.
    hakan kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.beni anlamışssın.adamlar daha motor nedir v6-v8-v10 nedir çift ekzantrik nedir motor nasıl yapılır demeden prototipine 2 milyon dolar döktükleri arabayı 125 beygir dizel motorla 150 milyara önümüze sunup utanmadan ferrari rakibiyiz diyebiliyorlar.kızdığım nokta bu.desinlerki arabamızı TVR dan özenerek yaptık.(inanmayanlar google da tvr diye bakabilir.etox aynı tvr arabalarına benziyor.kopya olduğu çok açık)

vede tofaştan sonra yeni bir türk arabası deseler fiyatınıda 50 milyar yapsalar peynir ekmek gibi kapışılır.ama yanlış zaman,yanlış proje,yanlış strateji ne diyim.yinede hayırlı olsn ertexe nede olsa elit ve ENAYİ müşterisi bir hayli fazla.satmakta sorun yaşamazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle hemen yerden yere vurmakyok biz halen rus arabaları kullanıyoruz bana 125 hp lik araba yeter hatta artar inşallah becerirler yukardaki kimdi bilmiyorum ama mesajını okudum ya sennin araban çok yada dayak yememişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sebo05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öyle hemen yerden yere vurmakyok biz halen rus arabaları kullanıyoruz bana 125 hp lik araba yeter hatta artar inşallah becerirler yukardaki kimdi bilmiyorum ama mesajını okudum ya sennin araban çok yada dayak yememişsin
    iyi sen 125 beygirle gez ertex avukatı yanından ferrari geçince bırak ferrariyi 2. el eski kasa bir bmw sollama yapınca ben bu arabaya neden 150 milyar verdim dersin.benim arabamın kıyak olduğu fln yok.işimi görüyormu görüyor.ayrıca dayak yeme olayıyla ne saçmaladığınıda merak ettim.mütevazi olmak için insanın dayak yemesi lazım değil.çok savunduğuna göre ertexden birisin sanırım.o zaman söyle o adamlara biz ferrari rakibiyiz demesinler.125 beygir dizel araba ile ferrari rakibi olunmaz ferrariden kaçan fare olur

kızdığım noktayı anlamışsındır inşallah.birdaha konuşurkende ona göre yorum yap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arabada porshe den ve ferrariden esintiler çok ama olsun yine de verilen bir emek var inşallah daha güzel arabalar üretirler ve adımız dünyaya duyururlar iyi anlamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya acaba fiyatı ne kadar bi bilgisi olan warmı ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya acaba fiyatı ne kadar bi bilgisi olan warmı ???
    fiyatı 150 milyadan başlıyor dostum.adı üstünde ferrari rakibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapmıs larda kac tane orta derecelı ınsan buna sahıp olacak hakan gul kardesımın dedıgı gıbı orta caplı duzgun bı arac yapsalar once

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman tanrım 1 snye yeni aldığım bir bilgiye göre motor 125 değil 80 beygirmiş.yani bu şu demek oluyor.motor renaultlarda kullanılan 1.5 dci motor ve 80 beygir allah ne etmesin sizi ertex

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150 bin ytl mi.buneya porsche alirim be oparaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte türk farkı bu hadi türkiye daha neler yapacagız dünyayı sarsacagız ferrari'yle yarısacak bir rakip
    :stop:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri