türk girişimcisi olabilir ama türk malı olduğu gibi türkçe bir isim koymayı akıl edememişler.
Bu da türk malıdır arkadaşlar. haber3.com sitesinde buldum
Nasıl ama![]()
Teşekkur: 0
türk girişimcisi olabilir ama türk malı olduğu gibi türkçe bir isim koymayı akıl edememişler.
Bu da türk malıdır arkadaşlar. haber3.com sitesinde buldum
Nasıl ama![]()
yaw bizim millet hakkaten kafayı yemiş....ferrari ile yarışmaya çalışmak hangi sivri zekanın ürünü bilmiyorum ancak bu araba bi halta benzemiyo onu peşinen söyleyeyim...fiyatıda 150000 $ mış...teknolojik olarak hangi noktada belli değil...öte yandan kullanım başladığında ne gibi sorunlar ortaya çıkar belirsiz..dayanıklımıdır değilmidir meçhul....allah akıl fikir versin bizim millete...daha % 100 türk olan standart binek aracımız yokken kalkıp böyle abuk subuk bişeyi yapmışlar....
inşaallah devamı gelir ve dünyaca ünlü bir marka olur ...
cok guzel umarım sonu bır zamanlar jet fadılın ımza sı gıbı olmaz!!![]()
görünüşüne bakılırsa süper bi araca benziyor lakin motorunu göremedik inşallah iyi yolda giderde bi türk arabası olur
tabi izin verilirse
abi işte halka şaşalı lanse edildi bu saçma araba.bilmeyenlerde hemen ferrariye rakip yaptık diolar.neyin rakibi olacaklarki.490 beygirlik v8 motorlu 500 milyarı bulan fiyatlı bir ferrariye karşılık 1.5 dci motorlu 80 beygirlik bir döşemeci arabası üstelik 150 milyar bunlamı kapışçcazgüldürmeyin insaı yaf
bu araba olsa olsa renaut megane rakibi olur
nede olsa 1.5 motor dizel 80 beygir
![]()
![]()
![]()
hadi hayırlısı
gerçekten güzel yapmışlar sanırım baya pahalıda olur bu araba
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri