Allah Allah ben bir sorunla karşılaşmadım.12.01 A5 e bende yükledim hemde stream üzerine kaymak gibi çalışıyor.tps ler bile hızlandı.anında şak diye şifreyi bulup açıyor.emeği geçen herkese teşekkürler.Ayrıca şahsım adına İRDETO 2 nin de emuya gelmesi ümidiyle herkese iyi akşamlar diliyorum....
YAzılım çöktü arkadaşlar....geçmiş olsun..:46: ..Stream sağlammıdır acaba???
Konu bulletfromhell tarafından (23-07-2007 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
allah allah...cihaza stream yazılım atmak için kurukafayı yükledim,çalışmaya başladı....bugün hakkaten anormallikler günü...tövbe tövbe
evet no signal vre your anten bağlantılarını kontrol edin sorun yok.ben b yazlim dan sonra strem system yok ladem onda signal ver yor ama KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE signal ver me yorne yapbam lazm
Anlatmak istediği şu;evet no sinyal hatası veriyor anten bağlantılarını kontrol ettim sorun yok.stream sistem yazılım yükledim onda sinyal var KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE yazılımlarında sinyal verme problemi var ne yapmam lazım diye soruyor...
Sn troy200489 2004 ve öncesinde çıkan normal boardlı cihazların boardlarındaki bazı farklılıklardan dolayı bu tür no sinyal hatasını veriyor.Arkadaşların çalışmaları devam ediyor umarım bu sorunu hallederler şu an için bekleyeceğiz.Kolay gelsin
slm arkadaşlar. 16.co.A1 calısıyomu acaba?
Yazilim İÇİn TeŞekkÜrler Yalniz Bu Yazilim 12.c1.a5 Versİyonlu Yazilimi Cİhazima Kup V3.0İle Atamadim Yardim Edersenİz Sevİnİrİm
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri