REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
134 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Kaon-team_ TR_DİL_Tps Au_polsat_ok_eurosport_ok D+ok _sİrus Ok_5.8.185 Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stream yazılımına geri dönün
    iii de benim cihazım önceden ksc511z di hem stream atarsam bir daha o cihazı sunny e çeviremem şimdide başka yazıım almamaya başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir daha lütfen denemeden hiçbir yazılım ı vermeyelim verdiğiniz yazılım cihazın flashını kilitledi 12.c1.a5 de hatalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KARAKILIÇ TV Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iii de benim cihazım önceden ksc511z di hem stream atarsam bir daha o cihazı sunny e çeviremem şimdide başka yazıım almamaya başladı.
    Alıntı KARAKILIÇ TV Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir daha lütfen denemeden hiçbir yazılım ı vermeyelim verdiğiniz yazılım cihazın flashını kilitledi 12.c1.a5 de hatalı
    neyin flashı kilitlendi neyi denemeden wermişiz yazılımı 2000 e yakın kişi çeşitli yerlerden download etti ve yükledi bir sizin cihazınız mı kilitlendi kuru kafa attınız mı cihaza kuru kafa +kup 230 enginner modda sunny editli bir yazılım yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ben lazista ustaya katılıyorum ben bu yazlımları a ve c bortlara yükledim hic bir sorun yok emekleriniz için teşekürler lazista

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam üstat saatlerce uğraştım bu yeni yazılımı yükleyemedim kurukafa çıkmıyo başka kurukafa atıyorum olmuyo ne yaptımsa olmadı sürekli no av hatası veriyo cihazımda strem yazılımı vardı değiştirdim at 7011 12 01 a5 yardım ederseniz sevinirim kafam durdu sanki yardım lütfen sırasıyla tarif ederseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

Alıntı shakan69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geriye dönük on kanalı seyredebilirmiyim
    THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olurmu Alemcİİ KardeŞ Bİzde HergÜn Buradan İndİrdİĞİmİz Yazilimlari Sunny-kaon-next Makİnalarina Yukluyoruz.hiÇ Bİr Problem Yok..tikir Tikir ÇaliŞiyo...yazilimlarda Tek Eksİk Modul (cas) Sistemi Yok. Onuda İlerİde Verİrler Herhalde..bir Tek 12.01.a5 Bordlu Eski Bİ Makinada No Av Hatasi BaŞima Geldi..gerİsİ Tikir Tikir ÇaliŞiyo...sİze İyİ ÇaliŞmalar Dİlerİm...kolay Gelsİn ArkadaŞlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no av sorunum hala devam ediyo vallaha bilmem hiçbirşey seyredemedim kapattım tv yi busorunuma bir cevap veren olur inşallah kolay gelsin saygılar
    Konu mevlutezer tarafından (25-07-2007 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemcii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımlarım yüklemeyin hepsini denedik hepsi fosss no avi sorunu devam ediyor bunlar usta falanda değil ispanyoların yazılımlarını türkçeye çeviriyorlar onu sizde herkesde yapar kaon programı ile yazılım yayınlayanlar test edipte yayınlasın !!!
    cok biliyosan sen yapda görelim ozaman senın usta olduğu nu görürüz bende denedim yazılımlarda hiç bi sorun yok lazızsta usta gece gündüz bizlere sorunsuz yazılım yapmak için uğraşiyor bu yazılımlar ilk geldiğinde cok sorunluydu dil türkce değildi onları düzelttti kendisi ama sızın gibi kişiler yüzünden emeğe saygı duymayan kişiler yüzünden lazizsta ustayıda bıktırdılar sizi kutluyorum bukadar cirkinliği nasıl oluyorda başarıyorsunuz helal olsun size

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri